fbpx

Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Най-големите сладури във Вилата на Любовта – Дарина и Денис от Мадан, напуснаха “Един за друг” след като отпаднаха с един глас. Йордан и Елизабет бяха хората, които решиха кой ще си ходи и кой продължава напред.

Малко не им достигна да избегнат елиминациите, но късметът им изневери. Те имаха нужда от задължителна победа в изпитанието за двойки, но една грешна стъпка ги лиши от спасението, пращайки ги на елиминация срещу семейството на Йоана и Румен.

Предизвикателството за двойки, което ги препъна изискваше бързина, точност и отлична комуникация между партньорите. Дамите бяха въоръжени с дрелка в ръка, а кавалерите влязоха в ролята на навигатори. Задачата за жените беше да спукат осем балона, но не хаотично, а в специфична последователност. Задачата да упътват половинките си в правилна посока бе на техните партньори. Всяка грешна стъпка обаче, носеше на прегрешилите две допълнителни минути към тяхното финално време. С един сбъркан балон и добавени 2 минути Дарето и Денис отидоха на елиминации.

Те постигнаха най-добър финален резултат в предизвикателството, но грешката която допуснаха ги изпрати на телевизора заедно с не толкова харесваните, но пък доста нахъсани за победа Йоана и Румен, които завършиха последни.

Най-добре с изпитанието се справиха полицаите в любовното имение Маргарита и Кристиян, които получиха и възможност да извадят 1000 лева от крайния седмичен бюджет на двойка по техен избор.

С този стремеж за задължителна победа двойката доста дразни зрителите. Особено Йоана е неудържима и готова да гази, но да се докопа до голямата награда. Съпругът й Румен е повече нехаресван, отколкото одобряван не само от феновете пред екрана, но и от обитателите на имението.

Следващия път, когато Румен гласува със сигурност няма да подкрепи двойка която ги подкрепи.

Най-големите сладури! Най-добричките, най-чистите!❤️

Двойка за пример! Жалко че си тръгнаха!

Дари и Денис са едни безкрайно добри хора и аз си изревах очите за тях. Свестни, мислещи, сърцати.

Това не беше честно, трябваше да останат Дари и Денис. Момчето си рискува брадата, а тия Йоана и Румен какво направиха – нищо.

Нова тв
Скандал след финала на „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Със скандал е съпроводен финала на най-романтичното риалити „Един за друг“. Победата отиде у семейството от Перник – Михаела и Венци. Двойката, която е заедно от 7 години, спечели над 80 бона от тв формата. Конкурентни двойки бяха Тишо и Софи и Елизабет и Йордан. Всички бяха …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

error: Content is protected !!