fbpx

Зрителките ахнаха от саможертвата на Денис в „Един за друг”

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

„Тези, които имат брада, ще ме разберат. Но и тези, които не се отказват, също ще ме разберат”. С тези думи Денис от романтичния формат „Един за друг” спечели сърцата на зрителите на Нова телевизия. А това, което му се случи в последния епизод на предаването, беше да изгуби емблематичната си брада.

Мъжете в шоуто трябваше да отговарят на „женски” въпроси за астрология, сериали, козметика и други подобни. Който не познае, трябваше да премине през една козметична процедура. Денис не се справи особено добре, което доведе първо до боядисването на косата му в зелено и червено.

Макар жена му Дарина доста внимателно да избягваше наказанието да е бръснене, в крайна сметка не остана друг избор. Данис можеше да се откаже и да спаси брадата си, която отглежда цели 6 година. Половинката му пък се оказа, че не го е виждала голобрад и също доста се развълнува от случката.

Сериозната жертва заради любовта предизвика много интересна реакция в зрителите. Фенките оцениха жеста на Денис, но освен това откриха, че той е по-хубав без брада:

„100 пъти по-хубав е без брада! Не съжалявай, Денис! Излъчването ти стана някак по-свежо и интелигентно! И браво за смелостта и решението! Тъкмо кожата на лицето ти малко ще си отдъхне.”

„Сто пъти по-хубав без брада стана Денис!И по-млад!Тая брада и го загрозяваше, и го състаряваше!”

„Лелее, без брада е голям сладур.”

Денис обаче доста се натъжи от раздялата с лицевото си окосмяване. Колкото и да го успокояваше половинката му, че брадата пак ще израсне, той си беше съкрушен.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!