fbpx

Доброволци помагат на екипа на „Бригада нов дом“

Блиц Новини

Кадри БТВ

Социално значимото предаване „Бригада нов дом“ набира все по-голяма популярност. Помощта, която оказват от бригадата на семейства, които не могат да си позволят нормална жизнена среда е безценна за семействата избрани да я получат.

Вече видяхме многодетни семейства, както и самотни майки, отглеждащи сами децата си и радостта и благодарността в очите им. Принос за това имат не само Мария Силвестър и бригадата на Калин Евтимов, но и многобройните доброволци, включващи се в помощ на майсторите, за да стане възможно всичко в този кратък петдневен срок.

Последният епизод на „Бригада нов дом“ предизвиква вълна от съпричастност към семейството на Даниела и Александър. В него участие взеха млади доброволци, които помогнаха домът им да се преобрази.

Те са още ученици, а вече се включват в различни каузи.

Отидохме да покажем и на по-малките от нас, че няма нужда да чакаме да пораснем, за да помагаме и да правим добро. В последният ден от ремонта отидохме да им помогнем с чистенето, сглобяване на мебели и декорирането на жилището. Най-често посещаваме един старчески дом, ходим и в една детска градина. Най-много обичаме да помагаме на социалната кухня, където готвим в събота и след това раздаваме пакети с храна на нуждаещите се.

Тяхната помощ е най-разнообразна. Децата печелят и награди за тази си дейност и са много нахъсани да продължават да правят добро. Следващата им кауза е да направят щастливи възрастни хора за Великден, като им занесат храна, топлина и внимание.

В епизодът, който предстои виждаме, че бригадата отново се сблъсква с трудна задача – да спаси къщата на едно семейство от рухване и да им осигури спокоен дом.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!