fbpx

Зрителите изпратиха Милена с аплодисменти от „Ергенът“

Ергенът

Кадри БТВ

Поредната дама останала без роза е Милена, която в началото разказа тежката си съдба и стана симпатична на много зрители. Алек елегантно я изпрати към къщи като й пожела да намери истинската любов.

Днес му споделих в разговора, че той не ме харесва и го е възприел, че търся одобрение от някого. Аз не мислех така. В случая възприемах, че в повечето случаи аз бях инициатор на срещите ни, получавах по-последна роза, което за мен е признак, че очевидно нещо не му е допаднало в мен, сподели Милена.

Аз получих едно освобождение. Въпреки, че си тръгвам аз се и радвам.

Това абсолютно не беше моята среда, хората, които са тук са по-различни от тези, с които аз съм свикнала да контактувам. Фалша, фарса, лъжата, маските. Аз тук честно казано не срещнах една чиста душа.

Момичетата са дошли тук, ако не спечелят сърцето на Алек, поне да спечелят слава и да се възползват от нея. Даже споделят идеи как ще се възползват от този шанс.

За ергенът Милена сподели, че не е успяла да се докосне достатъчно до него. 30 минутната им среща общо за цялото време не е била никак достатъчна да го опознае.

Предполагам, че е интелигентен човек, все пак за 30 минути няма как да разбера цялата негова история. Винаги само аз разказвах за себе си, той почти нищо не ми сподели. Разочарована съм, че остават момичета, които мен лично не ме впечатляват с нищо.

Въпреки всичко Милена остави следа в сърцата на зрителите, които я изпратиха с аплодисменти. Няма нито една друга участничка, която да е направила толкова положително впечатление.

Изключителна жена!Не вярвах,че има толкова стойностни хора все още.Тя заслужава цялото щастие на света! Респект Миленка👏

Милена наистина е невероятна жена и по-добре, че си тръгна. Мисля, че Алек не искаше да й дава напразни надежди, за да не я нарани. Постъпи мъжки и честно.

Браво Миленка !
Ти си една достойна жена с главно Ж !
Желая ти много здраве и щастие !

Голяма душичка е, но добре че се махна, защото тя е по-интелигентна от останалите и нямаше място там.

Блиц Новини
Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Кадри БТВ Вече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как Алек Младенов заряза две дами на финала на „Ергенът“ и то чрез видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв начин не са очаквали точно този развой …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!