fbpx

Жестока кавга между Симона и Никол в Хелс китчън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Доскорошните приятелки в Кухнята на Ада Никол и Симона жестоко се скараха след поредния провал на отбора и настаняването им в бункера за седмица.

Помагала съм всячески на Симона от самото начало, каза Никол, със съвети, като я прикривам, върша неща вместо двете и то лапето разбира се пак е недоволно.

Аз от ден едно давам всичко за този отбор, колкото и да е нещастен. Веднъж не съм обърнала гръб на когото и да е. Винаги съм си потискала егото, защото повярвайте, аз съм работила на места, на които вие не сте стъпвали. Изведнъж някой, който уж ми е близък да говори такива неща, няма как да стане. Повече няма да се мръдна за никоя от вас.

Скандалът между двете тръгна от надпреварата за спалня, където задачата бе да сготвят менюто, което всяка вечер предлагат на гостите си. Напрежението, виковете и крясъците бяха на макс. Скараха се жестоко и то най-вече заради лигавенето на Симона, която искаше да изпъкне по някакъв начин.

Дори Стефани отстъпи и опита да стане арбитър между двете, само да могат да си издадат чиниите.

Така като ни гледам характерите, егото, психичните отклонения отбор няма, направи заключение на цялата бъркотия тя.

Учудващо зрителите застанаха зад Симона в спора и срещу Никол.

Женският отбор този сезон е меко казано потресаващ и отблъскваш във всяко едно отношение.

Каква злоба излъчва!!! Ще разкъса Симона още малко!

Прилича на оная Валентина от предишен сезон. Не знам защо, ама излъчва нещо което ме кара да не я понасям. Но за жалост ще спечели.

Чак е смешна вече, самочувствие без нищо, няма да се учудя ако вземе финала … . Една Симона, дето не е чувала Кордон Бльо е по продуктивна.

Особено пред камерата, те ли я карат, от вътре ли и идва, ноооооо, направо е нетърпимо

Войната в кухнята става все по-ожесточена, участниците намаляха, пък и черните куртки няма да са достатъчни за всички.

Hell's kitchen
Гърдева победи, остава битката между Чоткин и Станислав

В кулинарното шоу Хелс китчън има вече един ясен победител и това е Алекс Гърдева, която се пребори с фаворитката през целия сезон – Бони. Враждата между двете дами беше едно от централните събития в отбора на Златните и беляза тяхното представяне през последните няколко седмици. Бони успя да си …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов показа на „Ергенът“ как се прави

Кадри Нова ТВ Много романтика струеше от епизода на Хелс китчън снощи. В края му имаше не една, а три сгодени двойки. Шеф Ангелов се постара момчетата да се представят подобаващо като им осигури прекрасни пръстени за дамите. Колеги, гледайте и се учете. Не един, а три годежни пръстена. Не …

Hell's kitchen
„Хелс китчън“ се превърна в „Море от любов“

Кадри Нова ТВ В нещо съвсем различно се превърна епизодът снощи на Хелс китчън. Готвенето отстъпи място на романтиката и вместо чинии на масите пред участниците заблестяха пръстени. След три отговора “Да”, ресторант номер едно на България бе огласен от радостни възгласи и поздравления за бъдещите младоженци. Денят за финалистите …

error: Content is protected !!