fbpx

Еда Едже сподели щастието си със света

Блиц Новини

Снимки социални мрежи

Дойде една дългоочаквана новина за феновете на турските сериали и най-вече тези, които обожават турската звезда Еда Едже. Красивата актриса роди своята дъщеричка, която нарече Мина Ипек в превод Копринена нишка.

Съобщавайки радостната новина, известната актриса написа под поста си:

Моята нетърпелива, скъпа дъщеря се роди внезапно. Тя избра много красив ден за себе си. Много ни зарадва с пристигането си. Бихме искали да благодарим на всички, които се обадиха, зададоха въпроси и изпратиха своите добри пожелания.

Еда Едже привлича вниманието, както с личния си живот, така и с успешната си актьорска кариера, е сред имената, които са под светлините на прожекторите в съседката ни Турция.

Актрисата миналата година се омъжи в луксозен хотел в Бешикташ за баскетболиста Буграхан Тунчер малко след финала на сагата „Опасно изкушение“. Двамата са заедно от около 4 години, но скоро след сватбеното тържество обяви новината за бременността си . Тайно исках момиче. Бугра винаги казваше: „Няма значение, стига да се роди здрав“. Това споделяше неведнъж Еда.

Изданията в съседката ни я следят отблизо и последна среща с нея преди раждането журналистите са имали в деня на изборите, когато е споделила пред камерите:

„Влязох в последния си месец“, а сега вече държи дъщеря си в ръце.

„През първите 3 месеца се чувствах гадене, кръвното ми налягане спадна. Изпитах всички странични ефекти! Бременността засяга почти всичките ви органи. Влияе на вашите хормони и мозъка ви. Щастието и самочувствието, които една жена трябва да изпитва в този процес. Много внимавах какво ям и какво слагам на лицето си. Вниманието ми се увеличи още повече с бременността ми“, е споделяла неведнъж тя.

От баскетболният „Галатасарай“ също поздравиха щастливата двойка с раждането на момиченцето.

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!