fbpx

Сашка Васева: Семейството ми не харесва „Дупнишката Мадона“

Блиц Новини

Кадри БТВ

През огромни трудности и битка за живота си премина иконата на попфолка Сашка Васева, която преживя животоспасяваща операция по отстраняване на тумор в Германия през 2021 г.

Христо ме спаси., казва тя с благодарност за съпруга си, с когото са заедно от повече от 20 години и имат 2 деца. В момента вижда като през мъгла, разпознава силуети, но не вижда подробностите и детайлите.

 

Всичко започна през 2009 г. Бях интернет маниак, по цял ден седях пред компютъра. В един момент забелязах, че не виждам буквите. Буква – дупка – буква. Затворих компютъра, починах си един ден, отворих го и пак не виждам, спомня си Сашка началото на проблема със зрението.

Критичният момент идва през 2017 г., когато за малко да блъсне човек, който пресича.

Оттогава не карам кола, което е тъжно, защото обичам да шофирам., казва певицата. Обикалях всички манастири, плисках се с вода. Нищо не помагаше, казва Сашка за опитите си да се излекува сама.

Припаднах в ръцете на мъжа ми. Той реши, че е време да ме оперират и ме отведе в университетска болница в Германия., спомня си тя.

Когато най-сетне дойдох на себе си разбрах, че трябва да намеря сили да живея, защото имам две деца, които ме боготворят, казва тя.

През годините сме имали трудности. Аз смятам, че всяко повишаване на тон е форма на агресия. В един момент толкова се бяхме сдърпали, че едновременно подадохме документи за развод. Докато дойде време съдията да ни раздели официално, аз забременях от него, разказва Сашка историята на появата на второто им дете.

Сега вече обвинява единствено себе си за това, че са били на ръба да се разделят. Отчита като голяма грешка разкрепостеното поведение на сцената в онова време, и че това е наранило всички нейни близки хора.

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

Блиц Новини
Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Кадри БТВ Вече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как Алек Младенов заряза две дами на финала на „Ергенът“ и то чрез видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв начин не са очаквали точно този развой …

error: Content is protected !!