fbpx

Съпругата на Наско от БТР изуми всички

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Този сезон на сцената на „Като две капки вода“ се подвизава един от най-обичаните певци, фронтменът на Б.Т.Р. Наско Пенев.

Той почти не говори за личния си живот, не е показвал досега и жена си Ивана с която са отдавна заедно.

Оказа се голяма красавица и друго не се очакваше и както се казва – има защо певецът да я пази от любопитни хорски очи. Дойде обаче моментът, в който нямаше как да я крие повече. Падна му се на бутона на късмета една от любимите съвременни сръбски певици – Мария Шерифович, която спечели Евровизия през 2007 г. с уникално изпълнение на песента „Молитва“.

Наско се притесняваше много как ще изгради този образ, който е доста далеч от него, но сподели, че е получил огромна помощ от съпругата си.

Ивана бе в публиката по време на имитацията му и бурно го аплодираше, а след това, видимо доволна от представянето му, се изказа доста ласкаво пред всички на микрофона.

Епа си лепааа! Как си се хванала с Наско?! Къде си ти, къде е той!, попита водещият Рачков веднага, а думите му предизвикаха всеобщи усмивки. А на въпрос дали й е харесала имитацията, Ивана отвърна така:

Наско е с отлично сръбски изговор, фантастише!

Възхищавам му се, отлично изпя песента, каза Ивана, която въпреки, че живее в България вече над десет години, говори основно на родния си език. Наско сподели, че тя основно е коригирала неточностите в превода на парчето и затова опитът му да го изпее правилно е толкова добър.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!