fbpx

Дамите се борят за портфейла на „Алек“ от Ергенът

Блиц Новини

Кадри БТВ

Както се развиват събитията досега в романтичното риалити „Ергенът“ личи, че повечето дами хич не са влезли там да дирят любов. Оказа се, че някои си имат гаджета навън, които ги чакат след края на предаването.

Още преди старта се заговори, че 28-годишният възпитаник на столичната френска гимназия е бизнесмен със солиден размах, чиято банкова сметка надхвърля седемцифрена сума.Може би е богат, но не толкова, колкото си представят кандидатките в шоуто. Това твърдят негови близки, които споделят, че съвсем не е разглезен богаташ.

По думите им Ергенът-З обитава непретенциозно мансардно жилище в София. Израства в семейство с още пет братя и сестри, които са от предишни бракове на родителите му. Алек е общото дете на двамата си родители и думата им тежи пред него.

„Вярвам в голямата любов и нямам търпение да те опозная“. С тази заявка Алек стартира в рекламния клип преди шоуто. Ергенът-3 категорично заявява, че преди да се обвърже сериозно, иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Никога не направи и намек какъв точно е бизнесът на семейството му.

При индивидуалните му срещи с момичетата разговорите са елементарни на почти битово ниво, без задълбочаване по сериозни теми от каквото и да било естество. Дамите най-вероятно изгарят от желание да разберат нещо повече за него, както е традиционно да казват „да те опозная“.

От това, което видяхме адосега, увлеченията на младия мъж са високите скорости и силните усещания. За да ги практикува човек обаче, не е задължително да бъде милионер, каквото опитваха да внушат в началото. Другата стръна също не е с много любовни намерения. Почитателите на предаването сами се убедиха, че не всички момичета обаче са влезли във формата, за да намерят истинската любов.

Някои от тях даже признаха, че по-важна им е популярността, която ще получат от телевизионния екран и ще капитализират в бъдещи бизнес проекти. От случайно изпуснати реплики между кандидатките за слава става ясно, че значителна част от тях планират да печелят от реклами в интернет.

Други пък се записали в шоуто, за да прекарат една хубава ваканция в луксозното имение на гръцкия остров Родос, където бе сниман третият сезон на шоуто.

Лъснаха задкулисните намерения с тайното участие на сестрите Памела и Габриела, които планират да отворят салон за красота след предаването. Алек обаче позорно изгони накуп двете да си ходят у дома, след като разбра за роднинската им връзка. Той изпадна в ступор от факта, че по-малката сестра – плувкинята Габриела, дори е обвързана с мъж, който я чака в реалния живот.

Нищо романтично досега не виждаме в театъра, който се разиграва пред очите ни. Май такъв ще е и финала.

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

error: Content is protected !!