fbpx

Геро гони Гала от „На кафе“

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Днес е ден на хумора и шегата и кой друг, ако не Геро се пошегува с Гала и я накара да подскочи и да се замисли за бъдещето си.

Вече махам вечерните формати. Не знаете ли? Това ми беше последния лайв. Обадиха ми се от ръководството на Нова телевизия и ме помолиха да поема „На кафе“ като водещ. Гала минава на моето място. Тя ще води с Рачков „Като две капки вода“ и ще довърши сезона.

Аз се съгласих само с едно условие, няма да е „На кафе“, а „С кафе“.

Геро обеща като един бъдещ шеф да запази персонала и гравитиращите около Гала всяка сутрин. Ще сложа един началник вътре при тях – Криси Патрашкова, тя си знае и ми вдъхва най-много доверие.

За Дарин Ангелов бе категоричен:

Да не говорим за хора, които имат проблеми със здравето и психиката си. Все пак тези предавания имат и социална програма.

На въпрос как ще стане рано, за да го води отговори категорично:

Бооооже, ставам рано и бам бам до 11 часа го изплясквам и после си гледам кефа. Гала какво се оплаква, ставаш, отиваш, приключваш и заминаваш. Тя сега ще види лесно ли е вечер да се води.

След всичко, което видя Гала коментарът й бе следния:

След всичко, което мислех за него. Колко хубав е станал, фантастичен, сега ме отсвири. Щял да го „омаха“ предаването до 11 часа.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!