fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Тази седмица две двойки бяха изправени пред „телевизора“ както казват те мястото на елиминациите. Едни от най-забавните участници в “Един за друг” – Йоана и Румен от Трявна, направиха невъзможното и се спасиха от елиминация и напускане на предаването.

Двата поредни загубени залога, седмичният фалит и шестото място в отборното изпитание не успяха да ги сломят. Те успяха да спечелят позитивния вот с четири на три гласа срещу юристите Йордан и Елизабет. Те пък се превърнаха във втората двойка духове в любовното имение след Ивана и Ивайло. Решаващият глас в полза на бедстващите Йоана и Румен дойде от брокера Светослав и съпругата му Сияна, които донесоха спасението им.

Задачата на участниците бе да изберат петте най-големи недостатъка на своите половинки, измежду тридесет възможни избора. Всичко това те трябваше да направят, прикрепени към въжета и използвайки координация, издръжливост и работа в екип.

Доста проблеми изпитаха Сияна и Светослав, в чиято игра нежната половинка едва не припадна. Множеството неуспешни опити да докопа възглавничките така я изтощиха, че тя не можеше да диша и се наложи да влезе лекар и да прегледа състоянието й.

След малко почивка и вода борбената блондинка успя да се освести и продължи играта.

Най-умело се справиха фотографите Петя и Дилян, за които това бе и първи успех в отборните изпитания. Най-бавно със задачата приключи двойката на Йордан и Елизабет от Момчилград, които прескочиха границата от двадесет и седем минути – резултат, който ги прати на телевизора за втори път този сезон.

Никаква реакция на загриженост, от Светльо. Сисито я виждам изоставена след 3, 4 години, много се прикриват като двойка, аз не виждам обич в тях.

Ситуацията наистина изглеждаше притеснителна.
Браво и на двамата – на нея, че се съвзе и на него, че остана спокоен и хладнокръвен, без да всява излишна паника.
Така коментираха зрителите ситуацията с припадъка на Сияна.

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

error: Content is protected !!