fbpx

Голям рев в “Един за друг” и пред екраните

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Двойките в “Един за друг” бяха поставени в полюсни състояния от продукцията. Гняв и срам се смениха с пълно разтапяне и сълзи от умиление само в един епизод. Предаването на Нова телевизия първо разсмя, а после дълбоко развълнува и зрителите пред телевизорите.

Задачата на мъжете беше да изберат дрехи на половинките си, с които те да дефилират на модния подиум. Преди това жените сами си бяха избрали какво да носят, а точките в играта се даваха за съвпадение.

Фиаското на мъжете беше предопределено. Повечето дами им се скараха доста шумно и разочарованието в някои от случаите беше съвсем искрено. Но точно тук беше уловката.

В продължението на играта мъжете трябваше да напишат и прочетат любовно писмо.

Посланията се оказаха истинска магия. Колкото и ядосани да бяха дамите, че половинките им са ги направили грозни, всички изпитаха истински трепет от любовните излияния.

И сълзите в предаването рукнаха като река, включително и сред мъжете.

Голяма част от зрителите заявиха, че това им е най-любимата игра в “Един за друг”.

“Това ми е любимата игра в ,,Един за друг”. Освен че е забавна, накрая всички са победители, защото няма значение дали си взел залога, важни са думите, които мъжете отправят към жените си!”, написа една от коментиращите зрители.

Играта донесе и катарзис в отношенията на “духовете” във вилата на любовта Ивана и Ивайло. Макар че те са оставени само като зрители, Ивайло бързо разбра, че бързо трябва да напише свое обяснение в любов. А ефектът от това беше много, много емоционален.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!