fbpx

Каръкът Сашо Кадиев удари -20 точки на Колелото на късмета

Блиц Новини

Кадри БТВ

Невероятният карък на Сашо Кадиев му донесе загубата в последното издание на „Аз обичам България“. Въпреки, че успя да грабне натрупаните от отбор Кедъра 19 точки на игра „Рожден ден“ колелото на късмета му ги отне.

В днешното състезание сили премериха Алекс Раева и Цветелина Цветкова от отбора на Кедъра срещу Ники Станоев и Павел Николов от отбора на Александър Кадиев. Двата отбора дадоха всичко от себе си, но пръста на съдбата се намеси.

Безспорно отборът, който превъзхождаше през цялото време бе този с капитан Камен Алипиев. Той получи голяма подкрепа от двете дами и особено авторката на „Лейди Гергана“ Цветелина Цветкова, която помогна много в отгатване на рисунките на Алекс Раева. Постепенно отборът успя да навакса загубата си, но и подаръка на съдбата накрая беше като черешката на тортата.

Точно преди колелото резултатът бе 38 за отбора на Кедъра, срещу 43 за този на Кадиев.

Макар дружно да завъртяха колелото тримата от отбор Кадиев успяха да уцелят -20 точки, с което затвърдиха загубата си.

Сякаш го застигна проклятието на зрителите заради нечестната му изга в предния епизод. Чрез задържане на подаръка-бомба успя тогава да отнеме точките на противника.

Много хубаво предаване, обаче този Сашо Кадиев не му е мястото там! 🤦‍♀️

Предаването не може да се мери и да настигне формата от преди години. Сегашното издига в култ простотията и тарикатлъка…А такова предаване освен да е забавно, трябва да дава и добър пример…Къде е добрият пример? Сашо Кадиев не е подходящ за формат с име „Аз обичам, България!

Аз пък ще го гледам с удоволствие, защото така си почивам приятно.

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

error: Content is protected !!