fbpx

„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Блиц Новини

Кадри БТВ

Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата.

След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега мизата е вдигната. Този път това е многодетно семейство – това на Цвети и Коце, които имат цели девет деца. Те са щастлива двойка, чиято любов е била наградена с осем деца.

Шест от тях са три двойки близнаци, а често при семейството остава и синът на Коце от предишен брак, с който децата в къщата стават общо девет. Най-голямото от тях е Емили, която е на 12 години е в огромна подкрепа и помощ на родителите си.

Сега ще ви запозная с едно семейство, което има девет деца, така представи следващите одобрени за ремонт Мария Силвестър.

Единодушно „ехаааа“ отекна в тясната каравана на бригадата.

Домът на семейството прилича по-скоро на истинска детска градина и задачата на майсторите никак не е лека. От предаването опитват поне малко да улеснят живота на децата и техните родители, и да осигурят лично пространство за всеки.

Мария се впуска в едно от най-големите приключения, които е имала досега – да гледа сама всичките деца цял един следобед, за да могат щастливите родители да се порадват на малко време заедно.

Аз много се изморих, незнам точно как да се справя, коментира тя след този екшън с толкова много деца. Това е едно от най-екстремните неща, които съм правила.

На финала на епизода, по традиция следва и най-сладката част – пристигането на семейството и „издаването на обекта“. Как точно ще реагират на вида на отремонтирания си дом ще видим в епизода, който предстои.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!