fbpx

Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Блиц Новини

Кадри БТВ

Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа.

Последният ми приятел беше пиян, той се нервира, избягах от него, отидох в банята, той влезе и се започна цялото нещо. Нямам спомен от тогава, защото бях със сътресение на мозъка., сподели Валерия пред него.

Не е побой, защото, ако беше решил да ме бие, можеше и да не изляза от банята, продължи тя, като разкри какво е преживяла.

Някак го възприема за нещо нормално в една връзка, но Алек я накара да погледне на случката с други очи.
Такива неща никога не трябва да ги пускаш да отминават, обърна внимание на Валерия, че е допуснала грешка, като е оттеглила жалбата си.

Оказва се, че Валерия е била жестоко пребита от приятеля си, и то в Деня на влюбените. След този инцидент най-младата участничка попада в болница. Въпреки обаче сериозния инцидент и пуснатата жалба в полицията, тя я оттегля.

Няма извинение за агресията на никой мъж, реагира остро на разказа й Алек. Според него това, че тя е простила, е лош пример. А това, че е бил под влияние на алкохола, не го оправдава.

Валерия обаче обясни, че не чувства вина, че е оставила насилието безнаказано, защото тогава така е преценила.

Зрителите обаче някак не вярват на това, което тя споделя с Алек.

Да, така си е и само лъже и все тя е жертвата все тя нищо не правила и не казвала моля ти се. Той уж е умно момче, но не може да види и разбере че тя през цялото време го лъже и никога не казва истината !!!!

Аз имах чувството,че това с побоя както и загубата на майка и е било използвано вече и тя някак обиграно и заучено го разказа. Не казвам, че лъже или че не е преживяла нещо брутално, просто някак си търсеше възможност да го разкаже…да го заяви… да го използва

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

Блиц Новини
Само с един жест Маги стана победителката в „Ергенът”

кадри bTV С всеки следващ епизод на „Ергенът” интригата в предаването се заплита все повече. След като Надя остана без роза, момичетата са вече само четири, като една от тях, Йоана, е смятана за аутсайдер. Според зрителите и анализаторите на риалитито, тя вероятно още в следващия епизод ще последва най-добрата …

Блиц Новини
Голяма „звездна“ кавга в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Непрекъснати скандали се вихрят в така наречения „звезден отбор“ на Хелс китчън. Доминиращото влияние, което Бони опитва да налага над останалите хич не им се харесва. До скоро Гърдева бе единствената, която опитваше да й се опълчи, но сега засегна и Гатьо, който й е люто обиден …

error: Content is protected !!