fbpx

Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Блиц Новини

Кадри бТВ

Радослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с играта си в „Стани богат“ тази вечер.

Радо, който изгражда системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на ключови битки от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна лесно до първата си сигурна сума от 500 лева.

За 1000 лева той бе попитан от Ники Кънчев: „Коя историческа забележителност не се намира във Велико Търново? – Царевец, „Църква Св. 40 Мъченици“, Хан на Хаджи Николи, Покритият мост.

Тук Радо бе убедителен и вярно маркира четвъртата възможност.

Последва седмия въпрос в телевизионната игра по бТВ: „В кой спорт се използва терминът бодичек“? – Хокей на лед, Джудо, Баскетбол, Тенис на корт.

Играчът очевидно не знаеше как да постъпи и затова извика на помощ от публиката Митко, който първо се разколеба между първата и втората опция, но после насочи Радо към хокея, където има сблъсъци и фаулове, и това предопредели верния отговор.

Въпросът за 2000 лева беше: „Изображение на кой учен избира Стив Джобс за първото лого на своята технологична компания“? – Исак Нютон, Алън Тюринг, Стивън Хокинг, Архимед.

Радо поиска „50:50“, и след като компютърът остави първата и четвъртата възможност, той правилно маркира Нютон.

Участникът заключи сумата от 3000 лева, а въпросът за нея беше: „Коя държава първа въвежда лятното часово време в опит да пести гориво по време на Първата световна война“? – Италия, Египет, САЩ, Германия.

Радо се обади на приятеля си Емил Христов от Лондон, но след като той не му бе полезен, заложи на Германия и позна.

Последва въпрос за 5000 лева: „Кой български филм не е заснет по сценарий на Йордан Радичков“?, с възможности Мера според мера, Горещо пладне, Привързаният балон и Последно лято.

Преди да посочи отговора, Иванов показа знания и след като елиминира три възможности, фиксира Мера според мера.

При въпроса за 10 000 лева обаче той реши да продължи да играе, а не да спечели заработената сума и сгреши: „Коя планета първоначално е наречена от своя откривател Звезда на Джордж? – Марс, Меркурий, Уран, Нептун.

Радо заложи на Меркурий, но верният отговор се оказа Уран и така той си тръгна с 3000 лева.

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

Блиц Новини
Зрителите изригнаха: Ивет и д-р Щонова нямат място на финала в „Денсинг старс”

кадри bTV Голямо разочарование донесе последния епизод на „Денсинг старс”, след който от шоуто отпаднаха Папи Ханс и Ани и Валери Григоров и Дорина. Огромна част от аудиторията е несъгласна с резултата и обвинява bTV и продуцентите на шоуто, че са манипулирали вота. За съжаление, емоцията стига до такива нива, …

error: Content is protected !!