fbpx

Любов, кавги и между другото готвене в Хелс китчън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Кухнята на Ада се превърна наистина в ад за някои от участниците, но този път пръст в това няма шеф Ангелов. Новото попълнение Михаела лази по нервите май на всички и може би ще се стигне и до физическа саморазправа, ако не успее да се овладее. Първият грандиозен скандал стана със сладкарката Стефани, но както изглежда няма да е последен.

Човекът, който опитва да охлади страстите между двете дами, а именно фенът на „Левски“ Нинов, става следващата жертва на прехвалената готвачка, която отказвала предложения дори на ресторанти със звезда „Мишлен“.

Михаела напада и него и го засипва с обиди, докато другите опитват да странят от тези кавги, дори Симона, която се носи в облаците опитва благо да ги укроти.

След толкова много каране трябва да има и малко любов, обобщава ситуацията в общежитието Чоткин.

Напоследък доста често сънувам Симонка, призна си влюбения до уши Димитър като се изчерви. Радвам се да я видя когато се събудя и да пия кафе с нея.

Хубавицо!

Здрастиии!

С Димитър като се събудим се търсим кой къде е. Харесвам у Димитър отношението, това че ми угажда, постоянно ми готви и е доста грижовен.

Двамата дори си споделят по-лични неща и започват да се опознават все повече. Симона сподели пред всички, че не се разбира с баща си и не си говорят от доста дълго време.

Оказа се, че майките и на двамата имат рожден ден на 2 март.

Това е съдба бе Митак, веднага видя знаците Чоткин. За да се срещнете според мен това е съдба. Май вие ще се ожените преди мен и Ками.

Абе, я стига си философствал. Я си гледай там манджите и виж кво пише!, сряза го Симона.

Разговорът продължи с това, че и двамата искат сватба и брак. Чоткин отново влезе в ролята на оракул.

Ако Симона и Димитър имат един ден деца дай боже и се роди момиче, ще се метне на Симона, горко му на Митко!

Hell's kitchen
Чоткин вдига сватба, шеф Ангелов кум

Бих желал да ви поканя за кум шеф, обърна се Чоткин към Ангелов. Ние тук се запознахме, вие сте причината да сме семейство. Така най-добрият готвач освен с титла, чек за 100 000 лв, жена, се сдоби и с кум за сватбата си.   В студиото на подкаста гостува и …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!