fbpx

Знаменит актьор лиши учителка от 10 000 лева в „Стани богат“

Блиц Новини

Учителката по математика в гимназията по ветеринарна медицина в Стара Загора Цонка Паунова продължи по страхотен начин играта си в „Стани богат“.

Тя седна отново в стола на богатството, след като вече нямаше жокери на свое разположение, но успя да спечели сериозна сума.

 

За 3000 лева Цонка бе попитана: „Колко кости има човешката ръка от китката до върха на пръстите“? – 12, 27, 72, 83. Участничката не се замисли много и позна, че втората възможност е вярната.

Последва въпрос за 5000 лева: „Еквивалент на кой образ е мишлето Ратонсито Перес, което живее в кутия с бисквити“? – Баба Яга, Торбалан, Феята на зъбчетата, Дядо Коледа.

Цонка изключи Дядо Коледа, тъй като е отделен образ и се насочи правилно към Феята на зъбчетата, след като предположи, че този отговор има някаква връзка с яденето на бисквити.

Въпросът за 10 000 лева обаче се оказа и последния за Цонка в телевизионната игра по бТВ: „Кой актьор дебютира в ролята на хокеен вратар, какъвто действително е бил в колежа, и прави каскадите си сам? – Том Круз, Киану Рийвс, Уесли Снайпс, Даниел Крейг.

Дамата свърза Рийвс с Матрицата, но призна, че не си го представя да играе хокей, а за екшън героя Снайпс допусна, че има нещо общо с баскетбола.

В крайна сметка обаче Паунова бе откровена, че няма аргументи за верен отговор и след като припомни, че няма вече и жокери, реши да се откаже.

Вече извън играта Ники Кънчев обяви, че Рийвс се е справял и със стика на леда и връчи на Цонка чек за 5000 лева.

Блиц Новини
Невена към Калин от „Бригада нов дом“: Това е феята на желанията

Кадри БТВ Едно от най-обичаните предавания в родния ефир „Бригада нов дом“ е към края на един много силен сезон. Много и разнообразни емоции ни показаха от продукцията и още повече радост и щастливи мигове донесоха на семействата участници. Не само ремонтите бяха приоритет за предаването, обърнаха внимание и на …

Блиц Новини
Много емоции даде Бригада нов дом на мило семейство

Кадри БТВ Всеки следващ епизод на „Бригада нов дом“ става все по-емоционален. След тежката съдба на Гергана и нейната прекрасна дъщеря Вики, от предаването ни запознават с едно семейство, което с много любов отглежда детето си с увреждания. Диагнозата, която повечето хора виждат като трудност, всъщност е благословия за Невена …

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

error: Content is protected !!