fbpx

Мария Игнатова показа любимия си мъж

Блиц Новини

Снимки инстаграм

Чаровната дългогодишна водеща на „Господари на ефира“ и настояща на романтичното риалити „Един за друг“ Мария Игнатова, сякаш се дистанцира от съпруга си откакто полицаите го хванаха в нетрезво състояние зад волана.

Може би Мария е в по-особени отношения в момента с мъжа си Нойзи, ако съдим по липсата на каквито и да е било техни общи снимки в профила й в социалните мрежи. От доста време тя не е споделяла никакви съвместни дейности с половинката си, а по принцип е доста активна и не крие ежедневието си. За сметка на това пък, блондинката сияе в компанията на друг мъж, за когото признава, че много обича.

Това разбира се е брата на тв водещата, за когото казва, че обича безумно, с който очевидно тя се чувства винаги супер заредена и усмихната.

Потвърждение за това са съвсем пресни снимки в профила й от горска разходка и спорт сред природата.

Брат ми ме заведе да ми покаже къде си е посадил новогодишната елха. Останалото е: „Кой започна пръв?“, пише Мария над кадрите, които бързо приковаха вниманието в мрежата. Павката е любимият ми брат!😄🤘🏼

Отдалеч личи близостта на двамата, може би нелекото им детство ги е сплотило. Няколко опита направи Мария да създаде здраво семейство, от които най-голямото щастие си остава синът й. Порасналото вече момче е гордост за красивата си майка.

Настоящата водеща на „Един за друг“ се радва на любов и одобрение от страна на феновете си, които не спират да я засипват с комплименти.

Поздравления за участието Ви в „Един за друг“. Внасяте много свежест и много ми харесват искрените Ви реакции и емоции.

Невероятно красива, умна и забавна сте! Желая ви щастие!

Прекрасна си! Много те харесвам. Бъди здрава и Благословена!!

И още много все в този дух. Не липсват и романтични обяснения, дано Нойзи не е от ревнивите мъже, но такава красавица винаги е придружена от множество ухажори.

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

Блиц Новини
Двойките в „Един за друг“ бяха подложени на нечовешки изтезания

Кадри Нова ТВ Борбата за първото място в „Един за друг“ наистина се оказа жестока. Участниците бяха подложени на нечовешки условия в игра за оставане във формата. Те бяха вързани за въжета през кръста, върху които се оказваше опън така, че оставаха без въздух. За допълнение върху тях се изсипваше …

Блиц Новини
Нападат Алекс Сърчаджиева заради баща й

Кадри социални мрежи и Нова ТВ Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев се срина след смъртта на съпругата си, която му беше най-голямата опора. Наскоро той празнува рожден ден, но сподели чувствата си сега, след като е сам. Не съм празнувал с торта, защото още страдам по съпругата си Райна. Ана …

error: Content is protected !!