fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

„Като две капки вода“ набра скорост и вече личат изпълнителите, които се справят добре и са претенденти за първото място и голямата награда. Този сезон актьорът и певец Влади Зомбори тръгна много силно и дръпна напред пред останалите. Не му отстъпва обаче фронтменът на рокаджиите Б.Т.Р Наско Пенев, който досега влезе в несвойствени образи и направи неща за първи път, като срещата с фолклора например.

Певецът спечели втори лайв на хитовото шоу за звездни трансформации с изключителната си имитация на италианския тенор Лучано Павароти. Бе оценен и в образа на Веселин Маринов, но получи заслужени овации от публика и жури за представянето си като Николина Чакърдъкова. Наско разказва повече за участието си, за емоциите от изпълненията и трудностите от преобразяванията си пред Лора Крумова.

Много е интересно и забавно, особено когато стигнем до етапа за излизане на сцената. Човек трябва да се забавлява. Но всеки един от нас полага много труд, за да може да стигне до сцената. Чисто певчески до момента, най-труден ми бе образа на Лучано Павароти. Ако имах възможност за повече подготовка, като 3-4 години, щях да се доближа до него. Другите два образа, които за мен бяха много важни, бяха тези на Веселин Маринов и Николина Чакърдъкова.

 Имах страхотна помощ от ансамбъла на Николина Чакърдъкова. Тя също ми даде важна насока, че песента е от младоженеца. Всъщност пее войводата – младоженец. Беше ме страх, защото ми беше първи женски образ, а и народна песен, разказва Наско, който опитва да изпипва всички образи до последния детайл.

Голяма помощ получава от съпругата си, която му дава полезни съвети.

Тя винаги ми дава съвети, посочва къде са ми грешките, къде са местата в изпълнението, в които съм си аз.

Сега му предстои доста сложна задача, да влезе в образа на колегата си по сцена Панайот Панайотов. Наско ще трябва доста да се постарае да се хареса на капризния изпълнител. Песента „Шопкиня“ бе имитирана и от Кали и тогава певицата отнесе доста критики от него.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!