fbpx

Щастливо „ехааа“ даде смисъл на „Бригада нов дом“

Блиц Новини

Кадри БТВ

Още едно семейство получи мечтания си дом след намесата на „Бригада нов дом“. Възхищението на малката Василена казва всичко. Нейното „еха“ прозвуча още с отварянето на входната врата и не приключи дори и в мечтаната розова стая.

Бригадата завари един традиционен дом застинал в 80-те години на миналия век, каквито се срещат все още масово, където живеят възрастни хора. Тапети по стените и огромните секции, за които се чакаше с години отдавна са си надживели времето.

Самотният родител се справя добре с отглеждането на детето, но не му стигат силите да се погрижи и за дома.

Тук идва и помощта.

Първото впечатление на майсторите бе не толкова състоянието на апартамента, колкото това, че е на деветия етаж и задачата им доста се усложни. Пренасяне на отпадъци и строителни материали е почти невъзможно с малкия асансьор.

Виждам, че блока е висок, нали не си на последния етаж, с надежда попита шефа на бригадата Калин Евтимов. Оказа се точно така. Досега имаха „щастието“ да работят по къщи с дворове и повече пространство и изхвърлянето се оказа предизвикателство, особено сваляне на масивен диван от девети етаж по стълбите.

Въпреки трудностите и с помощта на доброволците се справиха навреме и мечтаната розова стая очаква обитателката си. Нейното въодушевено „ехааа“ от вратата още ги накара да забравят през какво преминаха, за да достигнат този резултат.

Ехааа, колко е хубаво и какви хубави четки, зарадва се бъдещата художничка на подаръците. Срещата преди това с Васил Василев – Зуека  също беше много полезна за детето. Актьорът я насърчи да не се отказва от рисуването, въпреки трудностите, които ще срещне.

Щастието, което подариха на това малко дете е несъизмеримо с всички неволи през които трябваше да преминат. Още едно щастливо семейство си има своя нов и удобен дом.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!