fbpx

Филип Буков и Илиана Раева на нож заради Денсинг старс

Блиц Новини

Кадри БТВ

Голяма драма се вихри в Денсинг старс заради Филип Буков. Причина за неговото отпадане от формата според него е, че не е присъствал на живо, а зрителите са изгледали запис на танца, който е трябвало да представи. Това отпадане той възприема като наказание за него и партньорката му.

Думите на журито най-вероятно са го жегнали и това доведе до дългият му обяснителен пост ккави са точно приоритетите в неговата работа.

Когато има Денсинг старс няма нищо друго, категорична е Илиана Раева и бясна заради отсъствието му. Той трябва да бъде тук.

Ето и отговора на Филип Буков, индиректно през социалната мрежа разбира се. Това е вече възприето като форма на общуване дори и на ниво министри и политици.

Благодарим на всички за подкрепата!
Тази вечер не бях на живо, защото имах представление в Габрово, което е програмирано още през месец септември. Аз съм поканен в предаването в качеството си на популярен актьор, там съм, защото упражнявам професията си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да участвам аз съм си дал датите с представления и те много добре знаят кога не мога и решението беше запис.
Не мога да оставя колегите си актьори без работа, защото аз имам друг ангажимент. Зали, билети, зрители, техника, не мога да “махна с лека ръка” и да кажа отивам в реалити формат. Dancing Stars е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги.
Благодаря на цялата продукция за отношението и възможността.
Огромно благодаря на Ралица Мерджанова за времето, старанието и въобще всичко, което направи за мен!

Тя е невероятен танцьор, педагог, родител и човек!
Надявам се, че професионалният ни път отново ще ни срещне, защото заобичах танците! ❤️
P. S. Много хора ми писаха, че било “нагласено” и недоумяват как е възможно. Това не мога да го коментирам, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и съмнения винаги ще има, но животът продължава и най-важен е пътят, а не резултатът! 😊

Така актьорът приключи с танцувалното шоу, но показа добри умения и гъвкавост.

 

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!