fbpx

Натали Трифонова – най-достойна да посочи българските златни топки

БГ звезди

кадри bTV, sportal.bg, инстаграм/Натали Трифонова

След конгреса на БФС и избора на ново ръководство начело с Георги Иванов-Гонзо, за българският футбол вече се говори почти само иронично. Тонът на коментарите е същия и за избора на Футболист на годината.

Призът се връчва за 63-и път като резултат от анкета сред спортните журналисти. За тази титла, която покрай целия български футбол също губи престижа си, в социалните мрежи тръгна нова шега – кой да я получи да каже Натали Трифонова.

Синоптичката и водеща на bTV, която пълни с красота и сцената на “Денсинг старс”, ще бъде водеща на церемонията заедно с Костадин Крантев. Журналисти от sportal.bg обявиха във промо видео за събитието, че Натали е най-компетентна да каже кой да е №1.

Самата Трифонова е известна с големия си интерес към футбола. Тя прие шегата е дори добави нещо от себе си.

Тя заяви, че може Крантев да вземе титлата тази година, докато води церемонията. “Той е българският Меси”, измайтапи се Натали, която пусна видеото в Инстаграм. Нейният партньор във воденето пък отвърна, че винаги тайно се е надявал да стане Футболист на годината.

“Но само Натали ми казва това”, допълни Костадин Крантев.

“Малко ли е?!”, отвърна с престорена обида синоптичката.

Извън шегата, това е поредният пример, че Натали Трифонова е може би най-популярното телевизионно лице в момента, а когато едно събитие иска да има поне една доза блясък, нейното присъствие е почти задължително.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!