fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия, БНТ

Актьорът Христо Мутафчиев разказа много поучителна история за легендата на българския театър и кино Велко Кънев. В изповед пред Мон Дьо по Нова телевизия, той разкри, че именно заради него е решил да стане артист. По-късно двамата участвали заедно в представление, при което Мутафчиев получил жесток урок от Кънев, който никога на забравил.

Докато репетирали заедно представление с режисьора Иван Добчев, нещата излезли извън контрол. Христо Мутафчиев бил недоволен от това, което Добчев го кара да прави, че започнал да псува.

“Да псувам, ама като каруцар. И никой нищо не каза, режисьорът даде край на репетицията”, спомня си Мутафчиев. В този момент Велко Кънев го побутнал по рамото и го поканил в гримьорната си. С влизането там звездата от “Оркестър без име” и “Да обичаш на инат” залепил як шамар на младия колега.

Велко Кънев обяснил на Христо Мутафчиев, че сцената е свято място за актьора и на нея не се псува. След този болезнен урок, той сипал на колегата си от хубавото си вино и двамата продъжили да репетират.

Христо Мутафчиев коментира също, че има млади хора, които искат да стават актьори и актриси, а не познават важни български класици в това изкуство. Имало и такива, които не знае ли кой е Велко Кънев. “Не може, трябва най-малко “Да обичаш на инат” да си гледал”, заяви актьорът.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!