fbpx

Бригада нов дом помага на многодетно семейство

Блиц Новини

Кадри БТВ

„Бригада нов дом“ влезе в сърцата на зрителите най-вече с благородната кауза да помага на хора, които нямат възможности да се справят сами. Вече няколко епизода станахме свидетели на това, което сториха за домакините момчетата от бригадата, както и доброволците.

Тази вечер ще видим поредното преобразяване на дома на едно крайно нуждаещо се семейство с шест деца.

Щастлива съм, че съм майка на шест деца, казва домакинята в промото на новия епизод. Условията в къщата не са пригодени за такова голямо семейство. В една стая спят седем човека и тя изглежда като едно голямо спално помещение. Очевидно условията не са добри за тях, но бригадата ще се постарае да не им липсва нищо. Вълнението, с което децата прегръщат майсторите показва, че тяхната мечта се е случила. Това пък разказват от продукцията.

Сигурно много хора искат тези майстори да посетят и техния дом и както каза Мария залети са с писма.

Други са се сетили да ги извикат срещу заплащане или поне да получат съвет от препатили домакини, които да препоръчат сериозна бригада.

Здравейте, предстои ми основен ремонт на много старо панелно жилище т.е. всичко се кърти до основи и всичко се изгражда отново. Можете ли да ми препоръчате майстори, фирми, бригади в София, които се занимават с основни ремонти, от които сте доволни лично и са коректни. Трябва да се сменят тръби, щрангове, електричество, къртене, извозване и всичко, което е необходимо. Нещо като бригада нов дом, които да не взимат космически суми, то е ясно, че няма да е за без пари 😉 Благодаря!

Естествено жената бе залята от предложения, дано има късмета да попадне наистина на стойностни хора. Че няма да е без пари е ясно, но да има удоблетворение от резултата накрая е важно.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!