fbpx

Ергенка №1 Алекс Гърдева си каза думата: Васка е най-хубава, също и “дръпнатата”

Hell's kitchen

кадри bTV, YouTube/Jenitebg

Алекс Гърдева е една от най-ярките емблеми на “Ергенът”, независимо за кой сезон става въпрос. Тя сподели безпристрастното си мнение за топ риалитито на bTV от позицията си на участник в “Хелс китчън” на конкурентната Нова телевизия.

Алекс стана втората психоложка – след най-възрастната участничка в “Ергенът”3 Ивелина, която заяви, че Алек Младенов не си търси жена. Тя направи сравнение с пианистът Евгени Генчев от предния сезон:

“На Евгени му личеше, че е там за любов. За Алек не мога да кажа”.

Гърдева определи третият Ерген като “духовно, готино момче” и очевиден джентълмен. Тя обаче леко захапа продукцията за това, че момичетата са носили подаръци на Алек при влизането, а той е бил с празни ръце.

“Това е богата продукция, можеше нещо от “Алтънбаш”, това коментира Алекс Гърдева в подробно интервю в канала Jenitebg в YouTube.

Риалити звездата коментира също, че не следи отблизо новия сезон на “Ергенът”, но вече има любимки в него. Най-голямо впечатление визуално ѝ е направила Васка, която се очертава фаворитка и на мъжката аудитория.

“Тук съм с мъжете, Васка е най-хубава”, заяви Алекс. Тя каза, че харесва също Маги, Нани и Екатерина, но комплиментите ѝ за последната прозвучаха доста странно.

Гърдева каза, че и тя е много хубава, но вместо по име, я нарече “момичето с дръпнатите очи”, а после и “дръпнатата”.

Подобна характеристика звучи доста грубо, а според някои стандарти дори съдържа расизъм.

Hell's kitchen
Чоткин вдига сватба, шеф Ангелов кум

Бих желал да ви поканя за кум шеф, обърна се Чоткин към Ангелов. Ние тук се запознахме, вие сте причината да сме семейство. Така най-добрият готвач освен с титла, чек за 100 000 лв, жена, се сдоби и с кум за сватбата си.   В студиото на подкаста гостува и …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!