fbpx

Митко и Симона забравиха тиганите в Хелс китчън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Покрай готвенето се промъква и любовта в Хелс Китчън. Този сезон като че ли е посветен на нея. Дали присъствието на Кобилкина го провокира, но Шеф Ангелов често отваря еротични теми за обсъждане, закачките са му в тази посока.

Заформилият се флирт между Митко и Симона отклонява вниманието от главната цел, а именно усъвършенстване на умения в кухнята.

Симона не вижда нищо лошо да скъси дистанцията с другия отбор.

Смятам, че е нормално когато си затворен с противоположния пол да си набележиш някой.

Митко също отвръща на чувствата й:

Аз още от самото начало я харесвам, просто последните дни събрах смелост.

Неудобството за останалите обаче расте. Всички се съобразяват с тях и не смеят да стоят в общото помещение, когато двамата са прегърнати на дивана.

Аз ще ви светя. Само малко 5 минути, спокойно. Аз съм съобразителен човек, заоправдава се Стефани за това, че им наруши идилията. Ама той Митко е много сладък, която и жена да го вземе ще е много щастлива. Отношенията между Митко и Симона са много сладки, според мен има нещо истински между тях.

Митко бди над нея, той я утешава след скандала й с Никол:

Шефа прие ли ти палачинката?, попита той и я поощри, като й направи комплимент – Браво!

Феновете й в социалните мрежи упорито я подпитват за Митака, но тя не се издава. Това отклоняване от главната цел обаче, не се харесва на част от зрителите.

Положението е “ да сме живи и здрави “ ! Аз харесвам Митака, жалко, че има лош вкус!

Симона е тъпа лигла, която прави всичко, само да е в окото на камерата, иначе кой ще я забележи.

Няма с какво да привлекат вниманието на зрителя и решиха да пробват с флиртуване, та дано ги оставят за по-дълго. Г-н дълга глава и г-ца тъпота-душички!

Тя за това му е любимка на шеф Ангелов, сеир да става. Нали за това винаги нея я пита за мнението й,дали знае значението на някоя дума, за комплимент към него. И понеже тя не е злобна и винаги готова да му отговори, той се забавлява с нея .

Hell's kitchen
Лъчезарната Изи и Сарамандов напуснаха на крачка от финала

Кадри Нова ТВ Трима останаха да се борят за голямата награда от 100 000 лева в „Хелс китчън“. Шеф Виктор Ангелов посочи вратата на последния участник преди финала Сарамандов. При черните куртки стана изключително интересно, тъй като там има два лагера – Лъчезар Чоткин е заедно с Димитър Красенов, а …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Hell's kitchen
Никол вън от Кухнята на Ада

Кадри Нова ТВ Изгонването на Никол от Хелс китчън зарадва много зрители, които бяха на мнение, че готвачката от Кордон бльо трябваше отдавна да си ходи. Освен, че не показа кой знае какво като професионалист от своя ранг, непрекъснато се намесваше в скандали и интриги. Най-голям враг виждаше в лицето …

error: Content is protected !!