fbpx

Иван и Андрей стартират ново предаване на 20 март

Блиц Новини

Кадри социални мрежи

Продуцентите Иван и Андрей обявиха най-сетне новия си проект, който ще бъде изцяло в интернет. Новото и първо по рода си според тях онлайн ТВ предаване е със заглавие „Иван и Андрей неофишъл“ и ще се излъчва в ютуб канала им и стартира на 20 март.

Ники Кънчев се върна в „Стани богат“, Денсинг старс възкръсна, „Под прикритие“ ще има нов сезон, така че най-нормалното нещо е Иван и Андрей да дебютират. Така те представиха новата си идея на публиката.

Въпреки гръмкото представяне на новата идея с тяхно участие засега не получават овации. Много от зрителите и фенове на „Фермата“ са разочаровани от нейното спиране.

Искам да ви гледам, искам Фермата, винаги съм чакала с нетърпение началото на нов сезон.

Пускайте нова Ферма!

Как се казва предаването, което ще водите? По ТВ ли ще е или в интернет? Няма ли да има Фермата вече?

Други пък зажалиха за „Къртицата“ и „Сблъсък“, но явно двамата нямат такива намерения.

“Сблъсък “, беше велико шоу. Много ми липсва!!!
Мисля, че сега бихте го водили още по-увлекателно

Искаме „Къртицата“. Нека ни чуят. Да съберем лайкове.

Засега доста успешно върви предаването в помощ на закъсали хора „Бригада нов дом“, което се продуцира от тях. Само за три излъчвания досега, феновете се умножиха и вече чакат с нетърпение съботната вечер.

А дали „Фермата“ остава наистина в миналото? Всичко сочат натам, макар официално да не са казали „стоп“. Двамата водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов очевидно са ентусиазирани и фокусирани по работата върху новото начинание. По всичко личи, че те нямат търпение да стартират и публикуваха издайнически кадри в Инстаграм за да възбудят интереса на феновете и да ги подгреят за старта, който е съвсем скоро.

USA news
Alla Pugacheva is now Israeli

Frame Telegram Israel’s ambassador to Russia, Simon Halperin, said that Alla Pugacheva had successfully integrated into the country. In an interview with TASS, she also added that she considers the most successful singer in the USSR and Russia to be an Israeli citizen, as well as other emigrants from Russia. …

Блиц Новини
Гала ще става баба, Мари очаква първа рожба

Снимки социални мрежи Дъщерята на Гала – Мари, е в очакване на първото си дете. Бъдещата майка сподели щастливото събитие в социалните мрежи. „Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаци”, написа Мари, дни след Великден. „Това е най-хубавата новина, която съм чувала от времето, в което …

Блиц Новини
Кой да знае? отново стартира

Кадри БТВ Следващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка вечер вече три месеца. Ще научим кои са победители в Хелс китчън, дамата на сърцето на Алек в „Ергенът“ и най-добрият имитатор от „Като две капки вода“. Затова и от БТВ съобщиха, че връщат на екран едно забавно предаване, …

error: Content is protected !!