fbpx

Всеобща радост след изгонването на Ивайло от „Един за друг“

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Най-сетне участниците в романтичното риалити се отърваха от може би най-дразнещата двойка и то заради мъжката половина Ивайло Герасимов. Зрителите помнят сложният му за разбиране от околните характер още от участието му във „Фермата“.

След толкова години и грам не е мръднал в положителна посока, да не се заяжда, да опитва винаги да изпъкне и да мачка емоционално околните.

Амбициозните съпрузи, които се спасиха от изгонване в първата седмица, този път получиха подкрепата само на едва двойка. Това бяха съквартирантите им по стая – фермерът Петър и винаги усмихната Галена. Девет от двойките подкрепиха другите номинирани – юристите Елизабет и Йордан.

Двойките опитаха да са толерантни и разбиращи, да не влизат в конфликт с Ивайло, но всичко си има граници. Скандалът, който спретна с Румен преля чашата.

Не ми е приятно да говоря с теб, казвам ти го съвсем искрено, опита кротко да го отблъсне от себе си Румен, но риалити сензацията по гръб не пада.

Не ти е приятно да говориш с мене. Ами винаги можеш да си стегнеш куфара и да се прибереш у вас. Там няма да говориш с мен, продължи да дълбае дразнителя. Конкретно, това което искам да ти кажа е, че с диалог може да се изчисти всичко.

Не искам нито да го гледам, нито да го слушам. Аз колкото и пъти да се обърна към него, той винаги всичко знае, той е най-умния, той е най-перфектния. Затова не искам да коментирам, не искам да те гледам, ти си отвратителен човек.

Мнението на Румен бе подкрепено единодушно почти от участниците вътре и от зрителите пред екрана.

В един от най- гнусните сезони на Фермата имаше групичка, която определяше кой да бъде номиниран и изгонен. Да не говоря за униженията, подигравките и абсурдните ситуации. Ивайло беше част от тази групичка. Рано или късно всичко се връща обаче. Отново в национален ефир мнозинството се обедини…срещу Ивайло.

Отвратителен е, знаех си че рано или късно ще си покаже рогата. Във Фермата беше същото лайно.

Тъкмо се чудех, кога ще си покаже рогата, но този път си намери майсторите. Това не му е беззащитната женица от Фермата.

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!