fbpx

Камелия след „Хелс китчън“: Влюбена съм в Чоткин, чакам го!

Hell's kitchen

кадри Нова телевизия

Няма шега, няма измама! Отпадналата от „Хелс кинчън“ Камелия е влюбена, а любовта я е споходила докато е в лудницата на кулинарната надпревара. Феновете на предаването нямат съмнение на кого е подарила сърцето си младата любимка на зрителите. Естествено, става въпрос за Чоткин.

„Чоткин е най-прекрасният мъж! Влюбена съм. Чакам го и нямам търпение да се видим в реалния живот“, това искрено и доста неочаквано признание направи Камелия в първата си поява в предаването на Гала след като напусна кухнята на шеф Ангелов.

„Не ми достигна злоба, спортната злоба, която имат много от другите участници“, така тя обясни отпадането си. От думите ѝ обаче си пролича, че неуспехът в шоуто не е повлиял особено на самочувствието ѝ. Камелия продължава да смята, че всяка нейна чиния е шедьовър.

Младата участничка се пошегува, че не е успяла да спечели сърцето на шеф Ангелов и да стане негова любимка. Тя допълни също, че през цялото време се е чувствала подценявана от всички останали в „Хелс китчън“ заради липсата на опити.

„Валеше от небето това отношение на подценяване!“, категорична беше Камелия. Но както стана ясно, тя е намерила любовта и затова в крайна сметка провалените амбиции не са най-важното.

Ще е интересно дали продукцията ще предаде обяснението в любов на Камелия на Чоткин и евентуално как би му повлияло това.

Блиц Новини
Фен на „Стани богат“ захапа Ники Кънчев: Подведе играча с въпроса за 30 000 лева

Снимки: бТВ Лекар продължи блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер и макар че бе останал без жокери, си тръгна с чек за 20 000 лева, но изпусна да вземе още 10 000. За 10 000 лева д-р Георги Минев бе попитан: „Компания на кой изобретател създава първия филм …

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

error: Content is protected !!