fbpx

Любимка на зрителите изхвърча от Хелс китчън

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Поредното изпитание в Хелс китчън постави синия и червения отбори в нетипична ситуация. Те трябваше да се състезават по двойки и да разчитат на помощта на партньорите си, за да могат да разберат своите рецепти, носейки шумоизолиращи слушалки.

Като рецепти разгадаха какво се иска от тях, но изпълнението далеч не бе равностойно. Както винаги Чимидова прави каквото си иска.

Това е моя вариация на скумрия плакия. Имаше сос, но тавата беше много голяма и когато реших да я извадя се получи това, но пък мисля, че е вкусно, защото всичко съм пробвала. Този вариант е много добър, заоправдава се надълго и нашироко шефката от Равда.

В чинията ти виждам арогантност, его, виждам човек, който е решил да прави каквото си иска. Това е категорично не. Равда се срамува от теб, бе отговорът на Ангелов, но дамата не пада по гръб.

Не ме е яд, това е моето виждане за риба плакия.

Не остана ненахокана и топ готвачката Никол.

В чинията ти има толкова мазньоч, че трябва да й правя липосукция.

Мъжете се представиха по-добре и грабнаха победата, вземайки реванш за загубата си в битката за спалните по-рано тази седмица.

 

Добрата работа на отбора на мъжете продължи и по време на вечерната резервация, където те показаха страхотна работа в екип и хъс за победа, въпреки неразбирателството между Чоткин и Димитър. При жените обаче нямаше и помен от победата им на предишната резервация, водена от Чоткин. Те не успяха да издадат нито една поръчка на своите гости, а Камелия, принцесата на  Лидия и темпераментната Чимидова бяха изгонени от кухнята от своите собствени съотборнички.

Поредният изгонен участник от шеф Виктор Ангелов обаче се оказа в крайна сметка младата сладкарка от Русе Камелия. Тя бе сред основните виновници за катастрофата на червения отбор по време на вечерната резервация и се прости както с куртката си, така и с шанса да се състезава за голямата награда от 100 000 лв.

Гръмкият й провал на станция сосове, както и множеството шансове, които Камелия получаваше до този момент не оставиха на шеф Ангелов друг избор освен да я лиши от куртката ѝ и шанса да продължи своето участие в най-горещото кулинарно риалити в България.

 

 

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!