fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Има повече от два почивни дни в календара на българина, много наши градове и най-вече столицата София се изпразват от хора. А ваканционното пътуване има най-често една посока – Гърция. Дори и когато става въпрос за националния празник 3 март, има ли „дълъг уикенд“, по българо-гръцката граница стават задръствания от коли. Така беше и тази година.

Ако българите на средна възраст помнят от детството си летата на село, сегашните деца след години ще помнят почивките в по гръцките плажове. Тази тенденция обсъди екипа на „Тази сутрин“ по БТВ в четвъртък. Новинарката и съпруга на Евгени Димитров – Маестрото от „Ку-Ку бенд“ Виктория пък направо каза „калимера“ вместо „добро утро“ на зрителите.

Нейната новина по време на „седянката“ в сутрешния блок беше за това, че в Гърция държавата задължава заведенията музиката им да е минимум 45% гръцка. Във филми и телевизионни програми пък трябва да е 70%. И ако самите гърци се бунтуват срещу това и смятат да търсят правата си пред ЕС, то Злати, Цънцарова и компания видяха в това нещо много хубаво.

„Това, което привлича много хора в Гърция е, че имаш цялостен облик – очакваш нещо, отиваш там и го получаваш. Докато тук е малко изненада – хотел с хотел не си приличат, единия на 3 етажа, другия на 8… А в Гърция отиваш, всичко е предвидимо и не се напрягаш“, тази похвален анализ направи Златимир Йочев по повод масовите преселения на българи не към нашите курорти, а към грацките.

От целия екип на сутрешния блок на bTV единствено спортният журналист Митко Тасев се сети да каже, че и българското море е хубаво и трябва да се ходи там, макар че думите му прозвучаха леко иронично.

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!