fbpx

Скандален казус в „Ергенът“: Трябва да изкарат Алек и да вкарат друг

Блиц Новини

кадри bTV

Последният епизод на „Ергенът“ изправя шоуто пред юридически казус, свързан с правилата, които са установени от собствениците на патента на предаването. След това, което се случи на срещата на Алек с Маги, двамата трябва да напуснат шоуто и главният герой да бъде заменен от друг Ерген.

Това заяви в прав текст по bTV един от най-големите специалисти в риалити жанра у нас, Верислав Туджаров. Ветеранът от „Сървайвър“,„Игри на волята“ и водещ на влиятелния „Надкаст“ в YouTube обясни, че правилата на „Ергенът“ са нарушени и формално, и на практика.

За какво точно става въпрос: След открадната среща от Теа, на която тя има право заради спечелената бяла роза, Алек трябваше да се съобрази с правилата на предаването. Той обаче потърси извънреден контакт с Магдалена. Срещата им не по регламент стана един от най-романтичните моменти в цялата история на „Ергенът“ у нас.

 

Формално това е нарушение на правилата.

 

По-късно Алек пак заяви на Маги между поредица от непрестанни целувки: „Мен ме връхлетя една огромна любов“. По този повод Туджаров коментира, че ако се спазват правилата на „Ергенът“, в този момент, в който Алек очевидно е направил избор, той трябва да го обяви, да излезе от предаването с избраницата си и на неговото място да влезе друг играч.

„Все едно гледам свирен мач. Той казва „аз съм влюбен в теб“, ами какво да гледам повече? Освен това тук се нарушават правилата. Теа е спечелила срещата, не трябва да има среща за Маги. Но тук вече явно няма правила.

Да си отива при Маги и… да свършва! Да го сменят. Така работи „Ергенът“, аз съм проверил – по правилата, ако той си хареса някоя мацка, трябва да излязат и да влезе друг“, обясни Тудражов в „Преди обед“ по bTV.

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

error: Content is protected !!