fbpx

Дарко на Гала и Гери Малкоданска се сватосаха в „На кафе“

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Гала смени „лошата“ синоптичка на Нова телевизия Никол Станкулова с „добрата“ Гери Малкоданска. Разбира се, последната вече е бивша говорителка за времето. Въпреки това тя беше посрещната на панела на „На кафе“ като у дома си.

Освен от водещата, Гери беше посрещната в студиото от Дарко Ангелов, който се суетеше около нея. Гала се опита да го изпъди, но се оказа, че актьорът е много мотивиран да се върти около Малкоданска по важна причина.

Дарин Ангелов обяви, че иска да уговори отсега брака на дъщеря си с сина на Гери Малкоданска. Вместо да се шокира от това предложение, тя се оказа заинтригувана от него.

Докато двамата се правеха на модерни „българи от старо време“, Гала реши поне веднъж да оправдае името на предаването си и да говори за кафето. Разбира се, ставаше въпрос за ползите от него и в студиото даже имаше специалист по темата.

Под формата на викторина зрителите научиха, че 38-годишната котката, която държи рекорда на Гинес най-дълъг живот, всеки ден е поена от стопанина си с кафе. Предишният рекордьор, 34-годишен котарак, също е пиел редовно кафе. Гала и колегите ѝ подчертаха, че явно не става въпрос за случайност.

„Ами да, аз съм на 80, пък вижте ме!“, не пропусна да се пошегува водещата на „На кафе“.

Очаква се Гери Млкоданска да гостува като панелист в предаването на Гала поне в няколко издания. Все още е мистерия дали тя ще се върне на екран и кога. Почти сигурно е обаче, че ако го направи няма да съобщава прогнозата за времето, а вероятно ще има свое предаване или рубрика.

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

Блиц Новини
Двойките в „Един за друг“ бяха подложени на нечовешки изтезания

Кадри Нова ТВ Борбата за първото място в „Един за друг“ наистина се оказа жестока. Участниците бяха подложени на нечовешки условия в игра за оставане във формата. Те бяха вързани за въжета през кръста, върху които се оказваше опън така, че оставаха без въздух. За допълнение върху тях се изсипваше …

error: Content is protected !!