fbpx

Една принцеса излезе, друга влезе в Хелс китчън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Шеф Ангелов изненада участниците, които си мислеха вече, че остават най-добрите след изгонването на четирима от тях. Той обаче допълни отборите отново, като в редиците на сини и червени се вляха две жени и двама мъже.

Конкуренцията стана сериозна и докато мъжете преглътнаха его и опитаха да приобщят новодошлите, при жените съперничеството беше явно. При първото готвене старите опитаха да саботират новите като не им помогнаха дори да се ориентират в кухнята, да покажат поне къде се държи посудата. Неведнъж се случи да има подпалени тигани и загасени печки.

Но резултатът накрая показа, че напразно са си правили труда. Нито стари, нито нови бяха на висота, но все пак жените успяха да се преборят и да си отвоюват луксозни условия на живот.

Новите попълнения не допринесоха за това обаче. Така наречената „принцеса“, сготви нещо, което шеф Ангелов нарече „довлечено от улична котка и с клечка забита в трътката“. Подобно на кметицата, която напусна с балната си рокля, новата анимационна героиня пък развя буйни и пищни коси над тиганите.

Все пак победата донесе шефката на ресторант в Равда, с големи претенции в кухнята, която каза, че за първи път готви котлет, но само заради това, че опонента й се представи по-зле.

Тя иска да е навсякъде и нищо не прави. Има станция, за която отговаря. Тука е да готви, не да менажира

Ама на Госпожа Управител, дали сега се кефят нейния персонал

Шефка на ресторант, която никога не е готвила обикновен котлет? Тая не знам даже какво прави там!

Дано шеф Ангелов има план Б, щото тези готвачки и за закусвалня не стават!
Почват много да ме дразнят, май ще си търся по-приятно занимания за 2-3 часа на вечер

Както казват някои от коментиращите, може би шефката Чимидова ще погледне с други очи, хората, които работят за нея.

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Hell's kitchen
Чоткин вдига сватба, шеф Ангелов кум

Бих желал да ви поканя за кум шеф, обърна се Чоткин към Ангелов. Ние тук се запознахме, вие сте причината да сме семейство. Така най-добрият готвач освен с титла, чек за 100 000 лв, жена, се сдоби и с кум за сватбата си.   В студиото на подкаста гостува и …

error: Content is protected !!