fbpx

Шермин яко насмете „Ергенът“: Вкарали я без кастинг, изкарали я, защото отказала да се целува

Блиц Новини

кадри YouTube/Надкаст, bTV

„Предпочитам да ми казват Ани“, това призна фамозната Шермин, която буквално прелетя през „Ергенът“ 3, но предизвика голям интерес. Най-изваяната участничка в риалитито, която си тръгна още на втората Церемония на розата, разказа твърде любопитни подробности за цялото преживяване в подкаста „Надкаст“.

От думите ѝ стана ясно, че всъщност тя не се е явявала на кастинг като останалите участнички. Как точно е взета в „Ергенът“ остава неясно.

Ясно е само, че

„израелката“ Шермин, която сега предпочита да си е българската Ани,

се скарала седмица преди началото на снимките с гаджето си. Тя го докарала в България да го запознае с роднините си, но така се скарали, че прекратили отношенията си.

Явно Ани е била искана от продуцентите и те веднага намерили място за нея, като набързо станала Шермин, за да е по-екзотична. Още в първата вечер в имението нещата се объркали.

Засуканата „ергенка“  нямала ясна представа за правилата на риалитито. Предварително тя била гледала руската версия на „Ергенът“, в която целувките са забранени. Шермин обаче не знаела, че това не е така в българската продукция и се скандализирала като видяла мляскането на Алек от първата вечер.

„Аз не бих се целувала с човек, който не познавам, още по-малко с някой, който преди 5 минути се е целувал с друга“, заяви инстаграм моделът.

От обясненията на Анна Шермин Метушева стана ясно, че явно тя е поискала да не получи роза. Което пък отваря темата, доколко ергенът Алек изобщо има изобщо думата кой да остане в шоуто и кой да си ходи. А може би и кого, кога и къде да целува?

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

БТВ
Млад ортопед прави страхотна игра в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ прави ортопед от Пловдивската болница „Свети Георги“. Става дума за д-р Георги Минев от Плевен. Той показа завидни познания по разнообразни теми. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и нататък в играта. Шестият бе „Къде живее близо …

error: Content is protected !!