fbpx

Фенки нападнаха майсторът от „Бригада нов дом“

Блиц Новини

Кадри БТВ

Безспорно главните фигури в „Бригада нов дом“ са Мария Силвестър и новият шеф на бригадата Калин Евтимов, който за едва два епизода грабна сърцата на зрителите.  Той е познат и любимец на зрителите от „Фермата“ 8. Съпругата му го насърчава да участва, което му носи по-широка популярност.

Твърди, че ще помни до края на живота си това преживяване и е доволен, че стигнал почти до финала. Там намерил и приятели, с които са близки и до днес. В аграрното предаване той показа освен добро сърце, интелект и спокойствие и тушира всички интриги и скандали в стопанството.

Появата на атрактивния майстор му спечели множество почитателки още от епизод едно, но той е щастливо женен и се радва на 5-годишна дъщеричка. Семейството живее в с. Долна Диканя, близо до мястото където бе сниман сезон 8 и домът му е винаги отворен за близки и приятели.

Новият екранен партньор на Мария Силвестър сформира първата си бригада под влиянието на свой приятел, който е специалист по вътрешни ремонти. В момента работят заедно с баща си.

Разкрива, че бригадата му се състои от 6 човека и всички те участват в предаването, като всеки от тях е силен в своята област.

Най-голямото предизвикателство за нас до този момент. Бригада Нов Дом е не просто предаване, а кауза, незабравимо преживяване, безценен опит и много голяма отговорност, казва Клин за новото си начинание. Когато си притиснат от времето и знаеш че очакванията към теб са огромни идва колективът и хората на които можеш да разчиташ във всеки един момент.

Не мисли дълго върху поканата да участва в предаването „Бригада нов дом“, тъй като е убеден, че това ще му донесе само позитиви. Мария Силвестър помагала много на бригадата, доволно споделя Калин.

Съдействала в екстремни ситуации, търсела доброволци и се ангажирала с доставките на материали. Но най-запомнящ за него е проектът, в който от старо училище, трябвало да направят дом за 5 дни. Това стана и любим епизод и за зрителите.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!