fbpx
Hell's kitchen

кадри bTV, YouTube/ЧакалКаст

“Ергенът” е деградация! Това безкомпромисно мнение даде победителката в първия сезон на предаването Виктория Капитонова. Тя коментира, че даже не гледа новите епизоди на романтичното шоу на bTV, защото това пречи на развитието ѝ.

“Нищо, че съм участвала в него”, допълни тя в подкаста “ЧакалКаст”, в който водещи са ветераните от “Игри на волята” Ники Чакалов и плувецът Георги, който срещна любовта на фигуристката Фейгин в предаването.

Виктория Капитонова заяви, че в новия сезон се вижда много ясно, че реакциите на момичетата в имението са нагласени и в тях няма нищо естествено, а само указанията от продукцията.

“Не виждам истинското, а и те не са толкова добри актриси, затова някои реплики се повтарят. Явно при монтажа няма от какво да избират”, с тези думи рускинята обясни падението на шоуто.

Харесали рускинята и за „Игри на волята“

Припомняме, че след като спечели първия сезона на “Ергенът”, тя рязко смени телевизията и от bTV се премести в Нова телевизия, където стана победителка пък в “Хелс китчън”.

Виктория разкри, че е имало възможност да се появи и в “Игри на волята”, но в крайна сметка решили заедно с продуцентите, че това ще е прекалено, а и не е в толкова добра форма.

За новия сезон на “Ергенът” Капитонова заяви, че вече даже редакторите и монтажистите на продукцията са уморени и си вършат работата с досада, което си личи и на екран.

Инфлуенсърката каза също, че в третия сезон на риалитито своя приятелка – Кристина, на която е помогнала да се подготви за него. Виктория обаче подчерта, че много от участничките в “Ергенът”3 нямат и 600 последователи в Инстаграм, а в първия сезон даже първата изгонена е имала повече.

БТВ
Известна манекенка препъна общинарка в „Стани богат“

Кадри: БТВ Епизодът тази вечер в „Стани богат“ стартира с продължението на играта от вчера на Любка Любенова от Хайредин. Тя е старши специалист в администрацията в общината и отговаря за социалните проекти и хората в нужда. Днес заключи 2000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе …

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

error: Content is protected !!