fbpx

Звезди в джунглата ще борят Биг брадър

Блиц Новини

Кадри ютуб

Във всеки слух има доза истина и той не напразно е тръгнал. Така е и с плановете на Иван и Андрей, за които се заговори, че спират снимките на един от най-обичаните селскостопански риалити формати „Фермата“. Дори най-върлите фенове на предаването забелязаха коренната промяна, която опитаха да утвърдят от екипа, далеч от това, което бяхме свикнали да очакваме.

Това доведе до доста критики и отлив на зрители, които гледаха заради силната обвързаност на „Фермата“ с българските традиции и занаяти. Интересно бе да се види как се изгражда стопанство от нулата и прекрасния резултат накрая. В последният сезон всичко това отсъстваше и може би това става причина за свалянето му от екран.

Но Иван и Андрей няма да останат безработни. Непрекъснато опитват да надграждат и сега се върти около тях една мистерия за подготовката на нов, грандиозен проект, риалити, което не е правено досега у нас.

Какво ще бъде новото риалити? Това засега се пази в много дълбока тайна, като единственото, което се знае със сигурност, е, че ще бъде грандиозно шоу – много мащабно, зрелищно и скъпо. Шушука се, че май става въпрос за формата „Аз съм известен, измъкни ме оттук“. Това е екстремното риалити, което преди няколко седмици българката Люси Дяковска спечели в Германия.

Накратко това е телевизионното шоу, зародило се в Англия, което подлага знаменитостите на екстремни предизвикателства и ги изправя лице в лице с най-големите им фобии.

Изолирани, далеч от дома, без външен достъп,

живеещи под открито небе в джунгла, пълна с животни и насекоми, без храна и без удобствата на дома, знаменитостите приемат предизвикателството на живота си: да се борят за титлата на краля или кралицата на джунглата.

Кои ще бъдат нашите родни звезди осмелили се да се впуснат в това подобно на „Сървайвър“ приключение няма как да знаем още, но едно е сигурно. То ще се бори за зрителски интерес с „Биг брадър“, който подновява излъчванията си в началото на есента.

USA news
Alla Pugacheva is now Israeli

Frame Telegram Israel’s ambassador to Russia, Simon Halperin, said that Alla Pugacheva had successfully integrated into the country. In an interview with TASS, she also added that she considers the most successful singer in the USSR and Russia to be an Israeli citizen, as well as other emigrants from Russia. …

Блиц Новини
Гала ще става баба, Мари очаква първа рожба

Снимки социални мрежи Дъщерята на Гала – Мари, е в очакване на първото си дете. Бъдещата майка сподели щастливото събитие в социалните мрежи. „Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаци”, написа Мари, дни след Великден. „Това е най-хубавата новина, която съм чувала от времето, в което …

Блиц Новини
Кой да знае? отново стартира

Кадри БТВ Следващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка вечер вече три месеца. Ще научим кои са победители в Хелс китчън, дамата на сърцето на Алек в „Ергенът“ и най-добрият имитатор от „Като две капки вода“. Затова и от БТВ съобщиха, че връщат на екран едно забавно предаване, …

error: Content is protected !!