fbpx

Дръжте вещицата! Христиана насъска всички в „Ергенът“ срещу Силви

Блиц Новини

кадри bTV

Суеверията винаги са били голям проблем в България. Невероятно е, как дори образовани и модерни хора са податливи да вярват в магии, уроки, пророчества и поличби. Тази слабост на българския нрав беше показана нагледно в „Ергенът“ по bTV.

За да отклони вниманието от собствените си слабости и изцепки, психологът Христиана – която за щастие вече не работи в училище, реши да организира клеветническа кампания срещу друга участничка, Силви. Тя първо я атакува на висок глас, че е „мърла“, защото не си миела чинията след хранене, а също така се хранила само с ръце.

Обвиненията намериха някаква подкрепа от останалите, но Христиана реши, че атаката е твърде невинна. Тя се сети обаче за езотеричните карти на юристката и я обяви за вещица. И тук вече нещата в имението станаха страшни.

Не само психоложката с влечение към алкохола, а и други момичета започнаха да повтарят, че Силви е вещица, с уточнението „ама не от добрите“. Идиотското твърдение бързо обиколи цялото имение, като беше украсено с приказки за

вуду кукли и притеснения Алек да не бъде омагьосан.

За съжаление на зрителите, Силви не успя да измисли нищо умно в своя защита. Тя единствено зацикли на това, че е на много по-високо интелектуално ниво от всички останали. Юристката в се оказа сама срещу почти всички и ги нарече „овце“.

„Ние ако сме овце, ти си черната овца!“, заяви победоносно Христиана. После пък каза, че се страхува за живота си и от отмъщението на „вещицата“.

В крайна сметка Силви „докладва“ обидите и обвиненията на Ергена. Алек не реагира категорично и изглеждаше доста объркан.

В анонса за следващия епизод бяха показани две неща. Първото е Христиана, която казва на друга участничка, че ще се видят „отвън“.

След това пък Силви заяви, че справедливостта е възтържествувала.

Всичко навежда на мисълта, че Христиана ще е следващата, за която няма да стигнат розите на Алек.

Блиц Новини
Нападат Алекс Сърчаджиева заради баща й

Кадри социални мрежи и Нова ТВ Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев се срина след смъртта на съпругата си, която му беше най-голямата опора. Наскоро той празнува рожден ден, но сподели чувствата си сега, след като е сам. Не съм празнувал с торта, защото още страдам по съпругата си Райна. Ана …

Блиц Новини
Вики е щастлива в новия си дом след намесата на Бригадата

Кадри БТВ Много хора са пожелали да помогнат на Вики след предаването „Бригада нов дом“. Тя е в инвалидна количка от 18 години, но въпреки тежката си съдба е изключително борбена и усмихната, както и нейната майка. Вики има нужда да излиза навън, нещо което е трудно за семейството и …

Блиц Новини
Невена към Калин от „Бригада нов дом“: Това е феята на желанията

Кадри БТВ Едно от най-обичаните предавания в родния ефир „Бригада нов дом“ е към края на един много силен сезон. Много и разнообразни емоции ни показаха от продукцията и още повече радост и щастливи мигове донесоха на семействата участници. Не само ремонтите бяха приоритет за предаването, обърнаха внимание и на …

error: Content is protected !!