fbpx

Голям смях с избора на Ергена Алек: По къси гащи в изискан ресторант?!

Блиц Новини

кадри bTV

В третия сезон на „Ергенът“ зрителите изглежда вече не се впечатляват от раздорите между момичетата, нито от това, че някои дами с претенции изхвърчат рано от имението. Това са абсолютно нормални неща за романтичното шоу.

По-интересното този път е самият Ерген. Алек Младенов се оказа странна и малко трудна за разгадаване личност. Мистерия остават много неща при него – дали предпочита по-млади или по-зрели жени, защо толкова иска да бие баща си по брой деца, както и защо изобщо се е навил да е в предаването, ако парите от телевизията не са фактор?

След третия епизод на „Ергенът“ се появи и още една мистерия – кой облича Алек Младенов и кой му е казал, че късите панталони са подходящи за романтична вечеря в скъп ресторант?

Извън шегата,

официалните мъжки къси панталони наистина съществуват,

но не са за всеки мъж и са всеки повод, особено в съчетание със сако.

Въпросът за облеклото всъщност е важен, защото е част от пъзела, който ще покаже дали Алек Младенов е себе си в предаването или просто играе роля.

Друга ситуация пък показа, че някои от участничките изобщо не харесват режисираните моменти и нагласените по сценарий отношения помежду си. Това се видя много ясно, след като една от фаворитките – Магдалена, направи скандал, че я карат да слуша глупостите на Виктория, която се оформя като злодеят на новия сезон на „Ергенът“.

Магдалена се опита да говори с Виктория, явно само по волята на продукцията. Втората обаче каза, че има неща, които не ѝ се споделят. „Е, като няма да си споделяме, защо изобщо сме тук?!“, ядоса се Магдалена, която се обърна директно към екипа, който беше създал сцената.

БТВ
Готвач изхаби 3 жокера на въпрос за 2 бона, но после взе много пари

Кадри: БТВ Страхотна игра в „Стани богат“ направи готвачът в гръцки ресторант Николай Самоковлиев. Когато седна на стола той призна,че искал да разбие стереотипа, че хората от тази професия били глупави. След като стартира без проблеми с първите пет въпроса, той се справи и с шестия, който бе „От какво …

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

error: Content is protected !!