fbpx

Собственички на ресторанти в Хелс китчън изтрещяха

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Тази година участниците в кулинарното шоу Хелс китчън са най-различни, като повечето от тях са хоби готвачи. Но пък има и две дами, които влязоха със заявка, че освен да готвят, могат да управляват и ресторанти и то успешно според тях. Строгата Чимидова е собственик на такъв от 20 години и според нея няма тайни в кухнята.

Действията й обаче съвсем не показват това. Освен, че не понася каквито и да е критики, не показа и кой знае какви умения дотук, освен да е център на скандалите в червения отбор.

Аз съм шеф и избирам персонала. В кухнята се случва това, което кажа. Част от менюто е лично мое, постоянно го подобрявам, а който не е с мен, е срещу мен и няма място до котлоните. На 47 години съм, но мога да бъда момиче с момичетата и сериозна с по-възрастните.

Креативна съм, но и взискателна.

Скатавки не ми минават. Издигнах ресторанта до място, в което през лятото се влиза само с резервация. Така самохвално влезе Галя, но някак не успява да го покаже, напротив, прави точно обратното, за цяла вечер не успя да наготви нищо, но пък е първа в скандалите, в които се впуска с огромно самочувствие.

Другата нейна колежка е Светла, която пък е собственик на 2 ресторанта и 4 магазина за хранителни стоки. Сподели, че до момента е успяла да стане истински добра във всичко, с което се е захванала. Не понася мързеливите хора както в ежедневието си, така и на работа и сменя персонала си на 5 месеца.

И тази дама като предната е кръгла нула в професионална кухня. От самото начало е с единия крак навън. Издънките й се редуват една след друга и е въпрос на време да изхвърчи. Оправдава се с голямото си притеснение, но се вижда, че няма грам концентрация, нито представа къде точно е попаднала. Единствено са първи в скандалите и никой не успява да ги надвика.

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!