fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

След второто издание на живо на „Денсинг старс“, аудиторията изцяло промени мнението си за амбициозното шоу. Зрителите вече са доволни, че някой обръща внимание на коментарите им.

Отзивите за първия епизод на танцовата надпревара бяха съсипващи за bTV, като мнозина заявиха, че ще бойкотират шоуто, ако нивото му не бъде вдигнато незабавно. Критиките бяха основно към водещите Алекс Раева и Краси Радков, чийто хумор беше по-скоро като за конкурс за кючек или туъркинг.

Аудиторията на „Денсинг старс“ обаче е на малко по-високо ниво, иначе просто не би издържала предаване за спортни танци. И това беше масово заявено в социалните мрежи.

Сага всички са доволни, че Раева и най-вече Радков са „по-обрани“, както искаха зрителите. Ясният им знак беше схванат от екипа на „Денсинг старс“, след масовото мнение, че по-добре жената на Карси Станислава Ганчева да стане водеща.

Сега зрителите се групират пред нова мишена – журито.

Както можеше да се очаква, след две излъчвания на „Денсинг старс“, сред българите в социалните мрежи рязко скочи броя на „експертите“ по танци.

Хора, които със сигурност нямат професионалния опит на съдиите, с лека ръка ги нападат, обявявайки решенията им за неадекватни, незаслужени и т.н.

В момента най-острите различия между зрители и жури са за Свилен Ноев и донякъде за Ивет Горанова. Според хората пред екрана певецът на „Остава“ е недоразумение в танците и изобщо не трябва да стъпва на паркета.

След като съдиите поощриха напредъка на олимпийската ни шампионка по карате, зрителите не скриха, че според тях оценките за Ивет и партньора ѝ са били твърде щедри.

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!