fbpx

Мони Бонбони се предаде, не може без гримове в кухнята

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Голяма трагедия настана в Хелс китчън след новината, че дамите остават без удобствата си, заради загуба от синия отбор. Момчетата цяла седмица изкараха без багажа си и сега се напънаха за да спечелят привилегията да си получат личните вещи.

Спасихте се от номинации, спасихте се от бункера и сега цяла седмица ще се ширите в тузарската спалня, зарадва ги шеф Ангелов. Всички споделиха кое най-много им е липсвало, неща от матрака до боксерките.

Обърна се към момичетата, на които им бяха виснали носовете заради загубата и това, което ги очаква в общежитието на Хелс китчън:

В момента ви опаковат багажа – гримове, гребенчета, четки за зъби, четки за коса, кремчета, червилца, сапунчета, продължи той, докато Симона не издържа и избухна в сълзи.

Аз няма да издържа психически, отказвам се, вдигна ръце момичето от Пловдив. Няма да стане шеф, не съм дошла да мизерствам, дошла съм да готвя. Няма как да издържа, невъзможно!

Кое ще ти липсва най-много, попита Ангелов.

Всичко, никога не съм живяла така и няма да мога!

Верно ли си такава кифла и не можеш без грим? Ще проверим, закани се той.

След като не й мина номера пред Ангелов, опита да манипулира момичетата да я номинират, за да може да напусне предаването.

Аз смятам, че съм се справила най-зле и искам да си тръгвам. Номинирайте ме, моля ви!, но никой не откликна на молбата й и се наложи депресираната Симона да се примири с обстоятелствата.

Лошото настроение от загубата и последствията от нея си каза думата. Скандалите започнаха веднага между дамите и обвинения кой какво е свършил. Единственият проблем на Симона бе с какво ще си мие косата и зъбите, борбата за място в кухнята не я вълнуваше. Нито веднъж не се намеси в спорове кой колко знае и какво е свършил. Може без гримовете да й липсват, но пък няма претенции да се мери с другите и си върши кротко и тихо работата.

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!