fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

В кухнята на Ада така се развихриха страстите, че шеф Ангелов едва успя да овладее положението да не се стигне до физическа разправия. Всичко започна от младока Керан, който заяви, че познава Гатьо като амазонка от „Игри на волята“.

Знаеш ли, че ще ти счупя зъбите. Това за мен е обида и унижение. Все едно да ми кажат, че съм обратен, избухна Гатьо и призна, че няма чувство за хумор, защото винаги се е приемал за гладиатор.

Малко преди готвенето Гатьо привика Керан за саморазправа, но Димитър се намеси и започна да брани колегата си. Но напористият военен се наежи още повече и тръгна да налита на бой.

 

Ела тука бе Митко ли си  какъв си, привика го Гатьо.

Какво искаш, какъв ти е проблема? Какво се правиш на слабите момчета, защити Димитър съотборника си.

Шегувате ли сее?! Момчета, адреналиниът долу!, скочи веднага шеф Ангелов. И се обърна към Гатьо: Стига, душа! Това е несериозно, тук се забавляваме. Никой не е искал да те обиди и никой не е казал лошо срещу теб.

В крайна сметка страстите утихнаха и до меле не се стигна и се размина само със словесен бой.

С тази изцепка Гатьо затвърди мнението за него още от участието му в „Игри на волята“.

Еми не е много стабилен психически … Още от игри на волята беше ясно. А да не говорим ,че се държа и като мачист!

Гатьо вън от предаването…. Това е недопустимо, отиде да се разправя с момчето, че му казало че е Амазонка, а той като обижда един зъб не трябваше да има 😡😡😡 Абсолютен селянин изобщо защо е там….

Шеф Ангелов набеляза просташкото поведение на Бай Гатьо. Скоро ще го изгони си мисля. Бунтовници не му трябват. Отразява се зле на имиджа на предаването…

Какъв му е проблема на Гатьо, че го наричат Амазонка. Той беше ли в отбора на Амазонките – беше! Тогава защо подскача като ощипан. Човека се пошегува с него.

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!