fbpx
Блиц Новини

Кадри бТВ

Адвокатът Василена Георгиева, който бе вторият участник в „Стани Богат“ тази вечер, изненадващо се запъна на въпроса за първата сигурна сума – „Кой герой е на Карл Май“?, с опции Поразяващата ръка, Железният юмрук, Стоманеният ритник и Отровният дух.

Василена призна, че се колебае между първата и втората възможност, и малко я е срам, че разсъждава толкова на въпрос за 500 лева.

В крайна сметка тя се обади на приятел, за да не продължава повече тази агония, и впоследствие решението й се оказа правилно, макар че в първия момент от отсрещната страна на слушалката Иван Иванов не бе докрай убедителен.

Мъжът каза, че е почти сигурен, че става въпрос за Поразяващата ръка, но след като направи връзка с романа Винету, вече бе убеден, че този герой е верният отговор и измъкна дамата от деликатната сиутация.

Последва въпрос за 1000 лева: „В коя музикална група добива популярност Роби Уилямс, преди да се насочи към соловата си кариера“? – Бекстрийт бойс, Тейк дет, Уестлайф и Бойзоун.

Василена изключи първата опция и поиска 50 на 50, а след като компютърът остави Бекстрийт бойс и Тейк дет, вярно маркира втората възможност.

Брюнетката заключи сумата от 1500 лева, а за нея Ники Кънчев я попита: „Как е известен заливът, в който САЩ организира операция за сваляне на правителството на Фидел Кастро през 1961 г.?“ – Заливът на костенурките, Заливът на прасетата, Заливът на Пиратите, Заливът на спасението.

Василена направи връзка със Залива на прасетата, тъй като виждала на картичка хора да разхождат прасенца, когато е била на Бахамите, но предположи, че допусна, че това е някаква атракция.

Тя обаче не посмя да рискува и извика на помощ от публиката свой колега, който явно бе добре запознат с тази операция.
Васил първа разказа в детайли какво се еслучило, а после окуражи Василена, че размишленията й са верни, което окончателно убеди жената да заложи на първото си и единствено предположение.

Въпросът за 2000 лева бе: Какво означава „фарт“ в киното?, с опции Декор и сценография, Звукозаписна техника, Грим и коса и Операторска техника.

Тук Василена нямаше какво да губи и реши да рискува с първата възможност, но не позна, тъй като вярната бе четвъртата, и затова си тръгна с 1500 лева.

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!