fbpx

Първата изгонена от „Ергенът“ насмете лошо Алек и защити пияната Христиана

Блиц Новини

кадри bTV, YouTube/Надкаст

Да излезеш първи от телевизионен формат си е унизително. А когато става въпрос за „Ергенът“ – още повече, защото там критерият е симпатия, а не обективен провал в някаква игра.

Затова не е никак странно, че Гълъбина, която остана без роза още в първата вечер на романтичното риалити, сипе доста тежки думи по адрес на Алек Младенов и продукцията. В подкаста „Надкаст“ в YouTube тя сподели някои много интересни наблюдения от краткия си престрой в имението.

Гълъбина първо обясни, че презентацията като на бизнес среща, с която изненада Алек при запознанството им, всъщност е била по-интересна, отколкото се е видяло. Тя добави, че и срещата ѝ с Ергена е била по-дълга, отколкото предполагат зрителите.

На въпрос дали Алек е натурален или играе роля, Гълъбина първо отговори с дълга пауза.

„Има притеснение в него. Не мога да си спомня дали беше натурален“, това отвърна първата изгонена. В разговора тя няколко пъти подчерта, че от главния герой в предаването е усетила почти само напрежението му.

Гълъбина също така защити пияната Христиана, която възмути зрителите с пиянските си изцепки. Според нея тя е чувствителен човек и затова са си станали бързо симпатични. Гълъбина обаче призна, че тя лично не е видяла сблъсъка с Теа. Според нея и двете се стремят да станат Царицата на купона и от това може да пламне истинска вражда.

„Аз съм добър и скучен човек. Аз съм балансьор“, коментира Гълъбина. Според нея именно заради тези качества, които са забелязани от продукцията, часовете в имението са били преброени. В крайна сметка предаването няма нужда от някой, който да потушава конфликтите между участничките, защото именно заради тях хората гледат „Ергенът“.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!