fbpx

Стаси Цалова ги разби, засрами Цънцарова и Йочев като родители

Блиц Новини

кадри bTV

Синоптичката на bTV Станислава Цалова понякога споделя идеи в ефир, които граничат с гениалното. Този път тя разкри как с едно просто решение може да спести много време на родителите с малки деца. Тя изуми колегите ѝ Мария Цънцарова и Злати Йочев с това, че те изобщо не са се сетили да направят като нея и да си спестят едно задължение, което от приятно бързо става досадно.

В „Тази сутрин“ се заговори за набиращите популярност аудиокниги, които могат да се слушат през телефона, четени от известни български гласове. Така книгите, за които не остава време, могат да се слушат в колата или пък докато правиш нещо с ръцете си.

Пепи Бакърджиев, Златимир Йочев и Мария Цънцарова веднага тръгнаха да се правят на консерватори и да казват, че някак си не могат да свикнат с аудиокнигите, че предпочитат изживяването с четене на хартия. След това се включи обаче Цалова и буквално ги засрами за старомодното мислене.

„Аз съм генератор на аудиокниги“,

заяви тя и обясни, че децата ѝ постоянно искали да им чете любимите книжки. За да не се побърка от повтаряне на едно и също, Стаси записала още първото четене на телефона си. Така набързо направила една малка „библиотека“ от записи и ги пускала според желанията, докато тя си върши останалата работа.

Цънцарова и Йочев останаха втрещени от това просто решение, за което не са се сетили. „Ама това е страхотно!“, възкликна очарована Виктория Готева-Димитрова. „Знаете ли моите хора как ме тормозят да им чета“, сподели Цънцарова, а Злати пък допълни, че понякога така един водещ може да си изгуби гласа.

Цалова пък обеща щедро да си сподели колекцията със всички желаещи колеги. Тя обясни, че се чуват и странични звуци, въпросите на децата, докато им чете, и това прави записите още по-забавни.

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

БТВ
С два часа забава стартира „Кой да знае?“

Кадри БТВ Стартира новият сезон на „Кой да знае?“ и отново залепи зрителите, които искат да се забавляват пред екраните. Актьорите Сашо Кадиев, Милица Гладнишка и Христо Пъдев бяха на ниво и изпълниха отлично задачата си. Присъствието на Ники Кънчев в отбор Пъдев ги издигна на високо ниво, но дамите …

error: Content is protected !!