fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо.

„Я меморандуми, я арести…“, това коментира Златимир Йочев още след първия епизод на романтичното риалити. Началото на третия му сезон на „Ергенът“ съвпадна с най-острия сблъсък между управляващите коалиции.

През 2022-а, когато се излъчваше първи сезон на предаването, един от най-интересните епизоди беше прекъснат, за да бъде предадена извънредната новина за ареста на Бойко Борисов. Мария Цънцарова напомни, че тогава зрителите буквално подпалили електронната поща на bTV с гневни реакции, че „Ергенът“ е прекъснат. Което пък ясно показва кое вълнува хората повече и защо активността на избирателите все повече се срива.

Йочев и Цънзарова малко прекалиха с шегите по темата за „Ергенът“ и политиката и добре, че беше спортният журналист Митко Тасев да ги върне от риалитито в реалността. Той директно заяви, че ще е жалко, ако третият сезон на шоуто е като предишните два.

„Е, ти какво очакваш да видиш, нещо по-пикантно ли?“, засече го синоптичката Натали Трифонова.

„Някаква ротация, нещо по-модерно“, отвърна с усмивка Тасев.

„В момента някой седи и ни се смее за това, че се опитваме да вкараме някаква философия в „Ергенът“. Там просто трябва да седиш и да му се наслаждаваш“, обобщи спортният журналист.

Дали заради тези критични думи на Тасев или по друга причина, bTV задържаха публикуването на записа на „Тази сутрин“ на сайта си до вечерта. Това вече е обичайна практика на телевизията, когато журналистите им си позволят неудобни коментари.

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

Блиц Новини
Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ Тази вечер е грандиозният финал на забавното шоу „Като две капки вода“. Както знаем той ще се осъществи в „Зала София“ пред погледа на хиляди зрители, които изкупиха билетите буквално за часове. Залата ще е препълнена, а екипа усилено се подготвя за това събитие. Шеф на всичкото …

error: Content is protected !!