fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Един по един хващат пътя към къщи и напускат Кухнята на Ада, преди дори да са успели да се окопитят. Тези, които се приспособяват бавно са първите. Пламен от „синия“ отбор напусна кулинарното шоу „Хелс Китчън“ след поредица от драматични ситуации, които накараха шеф Ангелов отново да беснее в ефир. На два пъти заради него се готвеха поръчки, но това не го стресна, напротив, движеше се като в транс и провали и колегите си, които пък го номинираха.

И „синият“ отбор на мъжете, и „червеният“ – на жените трябваше да преглъща виновно пред гнева на шеф Ангелов, когато въпреки положените усилия все нещо не беше наред.

На финала, строени като за разстрел, двата тима с кандидати за кулинарна слава чуха следния риторичен въпрос от шеф Виктор Ангелов:

Колко готвача са нужни, за да сготвят 3 поръчки? Очевидно отговорът е повече от 17, защото вие не се справихте. Или, може би, просто не сте никакви готвачи! Няма муза на кулинарията. Дори и аз, минал съм през всичко, за да стоя сега пред вас.

На теб Пламене ти липсва живец. Не може да не се вълнуваш от работата си бе човек. Не може да не се ядосаш, когато се дъниш. Не може да с такова волско спокойствие, когато заради теб отбора се проваля. Ти тази вечер беше като току що излязъл от кома. Щом не се палиш, гориш.

Жените се справиха с една идея по-добре, но представянето им пак беше определено от Ангелов като „срамно“. Особено се набиха в очите му двете най-възрастни участнички в групата – кметицата  и собственичката на два ресторанта Светла, която влезе със заявка, че не търпи провали в кухнята и е безкомпромисна, но показа нещо съвсем друго.

Сега е поставена на мястото на персонала си, за който заяви, че не може да изкара повече от 5 месеца и вижда нещата от другата страна, нещо което хич не и се нрави и постоянно е на ръба на нервна криза.

 

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!